По традиции, выкладываю уже третий отчет по тендеру.
Как видим, изменения не существенные - сменилась только "контора", печатающая бланки, и немного упала стоимость(ниже, мысли по этому поводу). Источник финансирования, как и в предыдущие разы, Государственный бюджет Украины.
Показать скрытый текст ЗВІТ про результати проведення процедури закупівлі в одного учасника № 12 від 10.07.2013
1. Замовник:
1.1. Найменування Державна міграційна служба України
1.5. Головний розпорядник коштів (повне найменування та ідентифікаційний код за ЄДРПОУ) Міністерство внутрішніх справ України, код ЄДРПОУ 00032684
2. Джерело фінансування закупівлі кошти державного бюджету
3. Предмет закупівлі:
3.1. Найменування Послуги щодо друкування, інших (бланки документів суворої звітності (бланки паспортів громадянина України для виїзду за кордон)),код ДК 016-2010 - 18.12.1
3.2. Кількість товару або обсяг виконання робіт чи надання послуг 747 000 од.
7. Кінцева ціна, погоджена в результаті переговорів (з ПДВ) 61 851 600,00 (шістдесят один мільйон вісімсот п’ятдесят одна тисяча шістсот) грн. з ПДВ
8. Інформація про учасника, з яким укладено договір про закупівлю:
8.1. Найменування/прізвище, ім'я, по батькові Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів»
10. Ціна за одиницю товару (у разі закупівлі товару) 82,80 грн. з ПДВ
Теперь немного размышлений насчет стоимости... возможно, я ошибаюсь (а возможно, нет), но ЕДАПС за 120 гривен печатал уже готовый документ, т.е. с внесенными в бланк данными получателя. По текущему тендеру, ПК "Украина" печатает лишь бланки и передает их в ГП «Государственный центр персонализации документов» (читать ЕДАПС). У меня возникают огромные сомнения, что гравировка (или внесение другими способами) данных будет бесплатна. Исходя из этого, я вижу уж очень сомнительную экономию на стоимости документа
13064WU146619_ЗВІТ.doc
Социальные закладки