|
Я просмотрел(а) фильм Г.Червонской "Вся правда о прививках" и не делаю прививки
Я просмотрел(а) фильм Г.Червонской "Вся правда о прививках" и делаю прививки
Я не смотрела Г.Червонской "Вся правда о прививках" и не делаю прививки
Я не смотрела Г.Червонской "Вся правда о прививках" и делаю прививки
Я вообще не задумывалась над этим вопросом
Я думала в год делать имунограмму и соответственно график прививок после того по назначению иммунолога. У ребенка (4 мес)сейчас аллергия на мою аллергию, как это ни смешно звучит. Я аллергик, ГВ. После всего сказанного, особенно после этого сайта, вообще не хочу делать ни одной пррививки. Опытные мамы, подскажите, полиомелит и столбняк - кто делал деткам и как они это перенесли?
Ну, не знаю, меня, например, никто никогда не принуждал - я своему ребёнку делала прививки осознанно и это было только моё решение![]()
И если после этих прививок будут последствия - это будет только моя вина.
От КПК решила отказаться уже давно, в поликлинике никто не настаивал, только предупредили, что будут проблемы с садиком.
а щас так посмотреть каждый второй ребенок алергик, и наверно каждый пятый с неврологиейУ моих знакомых тоже были случаи постпрививочных осложнений - и во всех виноваты были именно родители т к позволили прививать не совсем здоровых детей, алергиков, деток с нарушениями по неврологии.
Так что не теряем бдительность
![]()
Да, это будет вина родителя, если он, будучи проинформирован (мед. специалистом) о всех противопоказаниях и возможных последствиях, позволит сделать это малышу. Но, к сожалению, чтобы владеть, хоть какой-то информацией, родитель должен часами просиживать в и-нете и смотреть док. фильмы из серии "С-строго с-секретно".
ИМХО, это в любом случае будет вина родителей, потому как "незнание законов не освобождает от ответственности...", а разрешение на прививку дают именно родители
Поэтому и приходится сидеть и самой во всём разбираться.
Сейчас такая жизнь пошла, что нужно быть и юристом, и экономистом, и медиком.
Но я здесь никого не обвиняю - каждый думает так как ему удобнее.
Спасибочки!! Вчера заказала, сегодня обещали выслать. Жду с нетерпением, т.к. видела только "Правда о прививках", а там еще полезные фильмы есть. Еще и с мамой поделюсь. У нас с братом разница в 20 лет, ему 5 и у него только одна прививка - роддомовская, мама не успела проследить и сделали. А так малый непривит
Насколько я знаю,медотвод дается детям,у которых очень серьезные заболевания( типа онкологии,даунизма,кажется эпилепсии и тому подобных)
А вот еще к теме о последствиях.Перед Новым годом были в институте Филатова,так мне там одна пожилая врач рассказала,что ее внук(2 года с немногим) после прививки перестал разговаривать.Не совсем,но слова говорит перестал,только слоги.А до этого нормально разговаривал.
Мама и Минздрав предупреждали...
4.ПРОТИПОКАЗАННЯ ДО ПРОВЕДЕННЯ ІМУНОПРОФІЛАКТИКИ
Будь-які щеплення повинні проводитись тільки здоровим людям. Виконувати цю вимогу необхідно не тільки для одержання повноцінного імунітету, але і для безпеки здоров'я тих, хто щеплюється і профілактики поствакцинальних ускладнень.
Перелік протипоказань до щеплень
(Затверджено наказом МОЗ України від 25.01.96 р. №14)
А. Протипоказання до щеплень у дітей
1. Порушення імунітету:
1.1. Онкологічні захворювання.
1.2. Введення живих вакцин (проти туберкульозу, поліомієліту, кору, краснухи, епідемічного паротиту, краснухи) протипоказано при первинних імунодефіцитних станах клітинної ланки, комбінованій імунологічній недостатності, агамаглобулінемії.
1.3. Імунодепресія внаслідок проведення цитостатичної терапії, вживання кортикостероїдів більше 14 діб. Таких дітей можна щепити через 1 місяць після відміни цих методів лікування.
1.4. Особам, інфікованим вірусом імунодефіциту людини (серопозитивним) без клінічних проявів, протипоказано введення БЦЖ-вакцини.
2. Анафілактичні реакції на:
2.1. Яєчний білок, антибіотик, якщо вакцина зроблена на основі курячого (іншого) ембріона або до її складу входить антибіотик, що викликав реакцію. Дані про склад вакцини вміщені в інструкції про її застосування.
3. Тяжкі поствакцинальні реакції
3.1. У вигляді анафілактичного шоку, енцефаліту, агранулоцитозу.
4. Неврологічні порушення.
4.1. Судоми частіше ніж 1 раз на 6 місяців. Не вводити вакцини живі та з компонентом проти кашлюку.
4.2. Ранні форми прогресуючих нервово-м’язових захворювань.
4.3. Хвороби обміну, накопичення, факоматози, демієлінізуючі та дегенеративні захворювання.
4.4. Гідроцефалія в стадії декомпенсації.
4.5. Епілепсія та епілептичний синдром з нападами не частіше одного нападу на 6 місяців. Не вводити вакцину з компонентом проти кашлюку.
4.6. Органічні пре- і перинатальні ураження нервової системи в стадії компенсації.
5. Вагітність.
5.1. Живі вакцини не вводять.
5.2. АДП-М (АП, АД-М)- анатоксини, якщо ризик захворювання великий, можна вводити незалежно від строку вагітності.
6. Гострі захворювання.
6.1. Щеплення проводять після одужання.
7. Хронічні захворювання
7.1. При загостренні хронічного захворювання щеплення проводять в стані клініко-лабораторної ремісії.
8. Аутоімунні захворювання.
8.1. Вакцинацію проводять в умовах стаціонару в стані клініко-лабораторної ремісії.
9. Недоношеність.
9.1. Недоношеність 3-гоступеня — діти не щеплюються до 2-х місяців життя.
9.2. Недоношеність 4-го ступеня — до 3-х місяців життя.
10. Анемії
10.1. Протипоказані щеплення хворим з рівнем гемоглобіну нижче 80 г/л.
Примітка: Спілкування з інфекційним хворим не є протипоказанням до щеплень.
Протипоказання до введення вакцини АКДП
Крім загальних протипоказань до введення щепних препаратів (див. Перелік протипоказань до щеплень) вакцину АКДП не застосовують при незвичайних реакціях та ускладненнях на попереднє введення препарату. Інтервал між щепленнями АКДП-вакциною та іншими препаратами повинен бути не менш, як 2 місяці.
Протипоказання до введення корової вакцини:
1. Гострі інфекційні та неінфекційні захворювання.
2. Загострення хронічних захворювань з клініко-лабораторними змінами (щеплення в період ремісії, що триває не менше 1 місяця).
3. При легких формах ГРЗ (риніт, легка гіперемія ротоглотки без температурної реакції) — вакцинація може бути проведена через два місяці після одужання.
4. Тяжкі форми алергічних реакцій на аміноглікозиди, перепелині яйця.
надеюсь это вам поможет.
Последний раз редактировалось colobok; 05.01.2009 в 17:01.
Социальные закладки