| ||
Тема: Фашизм в наши дни
Я с Вами спорить не собираюсь, потому как я поняла Вы слышите только себя. Фашистов в Украине нет - так что дискуссия теряет всякий смысл. Я украинка, говорящая в основном на русском языке (хотя при желании могу говорить и по-украински). Меня никто не притесняет и моих прав в этом вопросе не нарушает. А если кто-то что-то неосмотрительно сказал и задел чьё-то самолюбие - это не повод говорить, что в Украине есть фашизм. А вот наши с Вами другие права, как граждан, нарушаются на каждом шагу (как раз теми-же антифашистами).
O tempora, o mores!
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Фашизм — форма правління та радикальна авторитарна імперіалістична націоналістична ідеологія, характерними ознаками якої є сильний культ особи, мілітаризм, тоталітаризм, імперіалізм та ідея постійної війни і панування.
Все про Януковича и его партию.Вот где фашисты засели.
Свет всего плотского есть солнце; свет души есть вечная Правда.
6 з 8-ми...Проходить....Фашизм — форма правління та радикальна авторитарна імперіалістична націоналістична ідеологія, характерними ознаками якої є сильний культ особи, мілітаризм, тоталітаризм, імперіалізм та ідея постійної війни і панування.
Все про Януковича и его партию.Вот где фашисты засели.
так это я на вскидку, а если капнуть,ой сколько может Азаров картошки накопать.
только слово войсковой надо заменить на ментовскую мощность и силы.Мілітари́зм (фр. militarisme, від лат. militaris — військовий) — державна ідеологія, направлена на виправдання політики всесвітнього нарощування військової міці держави і, одночасно з цим, допустимості використання військової сили при вирішенні міжнародних і внутрішніх конфліктів.
"Семья" захватила все!Тоталітари́зм (лат. totalitos — цілісний від італ. totalità і прикм. італ. totalitario — той, що охоплює усе в цілому).
Форма державно-політичного режиму держави, що регламентує всі сфери суспільного існування, а також не визнає незалежність від держави (державної влади) таких окремих сфер приватного і суспільного життя, як — економіка (господарство), релігія, виховання, сім'я тощо.
до империализма, Янукович еще рылом не вышел.
И этого мало? Чистый фашист!
Свет всего плотского есть солнце; свет души есть вечная Правда.
Социальные закладки