Результаты опроса: Я...

Голосовавшие
1701. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • националист(ка)

652 38.33%
  • не националист(ка)

248 14.58%
  • антинационалист(ка)

111 6.53%
  • национализм не поддерживаю ни в какой форме

580 34.10%
  • сам(а) не знаю, кто я

110 6.47%

Тема: А Вы националист?

Закрытая тема
Страница 1395 из 1468 ПерваяПервая ... 395 895 1295 1345 1385 1393 1394 1395 1396 1397 1405 1445 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 27,881 по 27,900 из 29360
  1. Вверх #27881
    User banned
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    Сонечко буде світити і тим, хто воює. Прямо у їх дупи, коли вони будут лежати на землі пикою вниз.
    Тоді воюйте, якщо Вам так подобається...але бажано щоб це було за теренами неньки-України. Для початку спробуйте, наприклад, знайти себе у французському іноземному легіоні....на Ваше щастя Афган закінчився

2. Вверх #27882
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Soital Посмотреть сообщение
    Ага, только некоторые так и ждут, чтобы от мыслей перейти к действиям. И солнце тогда светить начнёт далеко не для каждого. И хочу обратить Ваше внимание, что откровенно нацистские идеи несут именно ярые сторонники " свободы".
    Вона вся просякнута цими їдеями національної зверхності. Цім "ідеям" вже 70 років, з початку 30-х років, коли ОУН сформувалася у Польщі. "Свобода" - то є нащадки ОУН, особливо її найжорстокішого крила під проводом Бандери, головного провідника усіх нацистів України, теж, до речі, уніата.

3. Вверх #27883
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    Тоді воюйте, якщо Вам так подобається...але бажано щоб це було за теренами неньки-України. Для початку спробуйте, наприклад, знайти себе у французському іноземному легіоні....на Ваше щастя Афган закінчився
    Це ваші нацисти-уніати хочуть воювати. Я особисто не хочу і бажаю, щоб цього ніколи не було.

4. Вверх #27884
    User banned
    вот не по адресу этот ваш коммент. хотелось бы, чтобы Вы этот пост адресовали форумной нацистске с бородатым мужиком на аве.

5. Вверх #27885
    Не покидает форум Аватар для Vertep
    Вони нацисти та уніати. Ви хочете сюди нацистів-уніатів? Я не хочу. Бо це війна.
    Нацисти повиздихали в роки вітчизняної війни, акстись парень)))
    Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)

6. Вверх #27886
    User banned
    Це ваші нацисти-уніати хочуть воювати. Я особисто не хочу і бажаю, щоб цього ніколи не було.
    На жаль, я українець і, як відомо, моя хата з краю. Та інколи мені хочеться вже бути чеченцем щоб поставити край цим недолугим розмовам...провокаціям в Україні. Не прості українці розпалюють ворожнечу...не лізуть з своім статутом в чужі монастирі. Украінці дуже мирні люди по натурі, терпеливі...але все має свої рамки

7. Вверх #27887
    Не покидает форум
    На жаль, я українець і, як відомо, моя хата з краю. Та інколи мені хочеться вже бути чеченцем щоб поставити край цим недолугим розмовам...провокаціям в Україні. Не прості українці розпалюють ворожнечу...не лізуть з своім статутом в чужі монастирі. Украінці дуже мирні люди по натурі, терпеливі...але все має свої рамки
    Сьогодні демократія, це по перше.

Воювати я особисто не хочу. А от ваші кумири хочуть, їх цілі можуть бути досягнуті тільки через війну. І не інакше. І хто тут провокатор, ще подивитися треба. Не треба розгойдувати бляшанку, вона вже черпає воду.

Терплячі.
    Последний раз редактировалось George_S; 30.05.2013 в 12:35.

8. Вверх #27888
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Vertep Посмотреть сообщение
    Нацисти повиздихали в роки вітчизняної війни, акстись парень)))
    Нацизм - це доведення своєї звехності через насильство і фізичне знищення інших народів. У ОУН(б) багатий досвід у цьому, коли вони нищили поляків та євреїв. Ще косили росіян та східних українців, котрі були недостатньо надійні, адже вони православні від московського патріархату, тобто усі ті, хто ходить до церков РПЦ, той агент Москви. Уніати кланяються Папі Римському.

9. Вверх #27889
    User banned
    Нацизм - це доведення своєї звехності через насильство і фізичне знищення інших народів. У ОУН(б) багатий досвід у цьому, коли вони нищили поляків та євреїв. Ще косили росіян та східних українців, котрі були недостатньо надійні, адже вони православні від московського патріархату, тобто усі ті, хто ходить до церков РПЦ, той агент Москви. Уніати кланяються Папі Римському.
    А у сталіністів який досвід? Вони хто? Українські націоналісти вам вороги? Так багато винищили? А ті- друзі? А російські націоналісти? РОА? Мадьяри, голандці на службі вермахту? Порівняно з останніми і німці були ангелами. Не шукайте собі ворогів там де іх немає...Чи Вам обов*язково потрібно щоб вони були?

10. Вверх #27890
    Не покидает форум
    А у сталіністів який досвід? Вони хто? Українські націоналісти вам вороги? Так багато винищили? А ті- друзі? А російські націоналісти? РОА? Мадьяри, голандці на службі вермахту? Порівняно з останніми і німці були ангелами. Не шукайте собі ворогів там де іх немає...Чи Вам обов*язково потрібно щоб вони були?
    Ні ворогів я не хочу. Але заплющувати очі на реальність не у моїх правилах.

Усі, кого ви перерахували, не моє коло спілкування. Я далекий від націоналізму. В мене в родині багато хто є, і мені не до цих паскудних іграшок. Але я знаю історію и наочно пересвідчуюсь, що нацизм живе і він у ультраправій "свободі", котра не змінила своїх поглядів з часів ОУН(б). Ситуація ще погіршується, адже "свобода" то уніати, а це ще привід для ворожнечі до оточуючих, адже РПЦ то є рука Москви і ті, хто ходить туди, то ті її агенти. Це привід репресій ще до расово чистих українців, котрі до якогось там коліна козаки.

11. Вверх #27891
    Посетитель Аватар для PROXOP
    Да кто к вам лезет? Кто в 90 орал о захватчиках говорящих на русском языке? Или забыли своего идеолога Хмару с удовольствием смакующего призывами вешать москалей? И кто сейчас кричит в Одессе, что надо уничтожать украинцев? А уничтожать евреев и русских кто кричит? И вы хотите сказать что бедных \свободовцев\ провоцируют?

12. Вверх #27892
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Исходя из вышеуказанного, могу сделать вывод, что националисты - никакие на самом деле не украинцы.
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

13. Вверх #27893
    Не покидает форум Аватар для Vertep
    Для уніатів РПЦ - ворог №1. Це також привід до війни.
    Яке тобі діло ворог чи ні) Наші переможуть в будь якому разі)
    Тож підіте і скажіте, Що поки я буду жити, Не подумаю довіку, Зброї чесної зложити(с))
    Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)

14. Вверх #27894
    User banned Аватар для ALKA
    Тож підіте і скажіте, Що поки я буду жити, Не подумаю довіку, Зброї чесної зложити(с))
    вирши вася кук написал ?

15. Вверх #27895
    Не покидает форум
    Результатом вашої "перемоги" буде розпад України.

А конктретно на мій пост ви не відповіли, одні безглузді гасла. До речі, "свобода" не тільки провідник нацизму, а ще й уніатства. В Одесі уніатів немає, може один-два. То що, усі агенти Кремля?
    Последний раз редактировалось George_S; 30.05.2013 в 17:09.

16. Вверх #27896
    User banned
    Цитата Сообщение от Onewinged Посмотреть сообщение
    Исходя из вышеуказанного, могу сделать вывод, что националисты - никакие на самом деле не украинцы.
    Неужели Вы ставите знак равенства между политиками и простыми людьми? Таким образом выходит что любой кто проголосовал за ПР- бандит? А если за Свободу то националист? Странная подмена понятий...

17. Вверх #27897
    Посетитель
    пересмотрел произведения многих российских классиков и нет ни одного такого же воинственного как этот боротьбою озабоченный "Вася Кук"
    Последний раз редактировалось @fedor; 30.05.2013 в 20:29.

18. Вверх #27898
    Не покидает форум Аватар для Гудвин
    ПРОВОАКЦІЯ ПАВЛОГРАДСЬКОЇ «СВОБОДИ»

Будь-який матеріал краще сприймається, якщо він гарно ілюстрований. Для ілюстрації «загрози фашизму» ляльководи через своїх агентів використовують «Свободу» де роль «фюрера» відведена Олегу Тягнибоку. ((З якою він несвідомо (чи свідомо), але непогано справляється)).............

......................Завдяки таким акціям, українська мова і вишиванка в свідомості обивателя об’єктивно перетворюються на ознаки фашизму.................

То кому ж це вигідно?
    Вірно мислите – ворогам України.
    Або вас, щирих патріотів, через провокатора використовують «втемну», або ви – не патріоти.
    Третього не дано.
    Да, это не Рио-де-Жанейро!

19. Вверх #27899
    Не покидает форум Аватар для alinaz8
    Цитата Сообщение от Гудвин Посмотреть сообщение
    ПРОВОАКЦІЯ ПАВЛОГРАДСЬКОЇ «СВОБОДИ»

Будь-який матеріал краще сприймається, якщо він гарно ілюстрований. Для ілюстрації «загрози фашизму» ляльководи через своїх агентів використовують «Свободу» де роль «фюрера» відведена Олегу Тягнибоку. ((З якою він несвідомо (чи свідомо), але непогано справляється)).............

......................Завдяки таким акціям, українська мова і вишиванка в свідомості обивателя об’єктивно перетворюються на ознаки фашизму.................

То кому ж це вигідно?
    Вірно мислите – ворогам України.
    Або вас, щирих патріотів, через провокатора використовують «втемну», або ви – не патріоти.
    Третього не дано.
    чергова фігня про Свободу... на марші вишиванок в Одесі скандували і Слава Україні! Смерть ворогам! Слава нації! Україна понад усе!... і всі прихильно ставилися... так що ці статейки начебто сатті патріотів друкують ригоанали...

20. Вверх #27900
    Не покидает форум Аватар для Гудвин
    Цитата Сообщение от alinaz8 Посмотреть сообщение
    чергова фігня про Свободу... на марші вишиванок в Одесі скандували і Слава Україні! Смерть ворогам! Слава нації! Україна понад усе!... і всі прихильно ставилися... так що ці статейки начебто сатті патріотів друкують ригоанали...

Вас не пучит, когда вы кормитесь с рук ПР?
    Да, это не Рио-де-Жанейро!

Закрытая тема
Страница 1395 из 1468 ПерваяПервая ... 395 895 1295 1345 1385 1393 1394 1395 1396 1397 1405 1445 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права