| ||
Тема: А Вы националист?
Вона вся просякнута цими їдеями національної зверхності. Цім "ідеям" вже 70 років, з початку 30-х років, коли ОУН сформувалася у Польщі. "Свобода" - то є нащадки ОУН, особливо її найжорстокішого крила під проводом Бандери, головного провідника усіх нацистів України, теж, до речі, уніата.
На жаль, я українець і, як відомо, моя хата з краю. Та інколи мені хочеться вже бути чеченцем щоб поставити край цим недолугим розмовам...провокаціям в Україні. Не прості українці розпалюють ворожнечу...не лізуть з своім статутом в чужі монастирі. Украінці дуже мирні люди по натурі, терпеливі...але все має свої рамки
Последний раз редактировалось George_S; 30.05.2013 в 12:35.
Нацизм - це доведення своєї звехності через насильство і фізичне знищення інших народів. У ОУН(б) багатий досвід у цьому, коли вони нищили поляків та євреїв. Ще косили росіян та східних українців, котрі були недостатньо надійні, адже вони православні від московського патріархату, тобто усі ті, хто ходить до церков РПЦ, той агент Москви. Уніати кланяються Папі Римському.
А у сталіністів який досвід? Вони хто? Українські націоналісти вам вороги? Так багато винищили? А ті- друзі? А російські націоналісти? РОА? Мадьяри, голандці на службі вермахту? Порівняно з останніми і німці були ангелами. Не шукайте собі ворогів там де іх немає...Чи Вам обов*язково потрібно щоб вони були?
Ні ворогів я не хочу. Але заплющувати очі на реальність не у моїх правилах.
Усі, кого ви перерахували, не моє коло спілкування. Я далекий від націоналізму. В мене в родині багато хто є, і мені не до цих паскудних іграшок. Але я знаю історію и наочно пересвідчуюсь, що нацизм живе і він у ультраправій "свободі", котра не змінила своїх поглядів з часів ОУН(б). Ситуація ще погіршується, адже "свобода" то уніати, а це ще привід для ворожнечі до оточуючих, адже РПЦ то є рука Москви і ті, хто ходить туди, то ті її агенти. Це привід репресій ще до расово чистих українців, котрі до якогось там коліна козаки.
Да кто к вам лезет? Кто в 90 орал о захватчиках говорящих на русском языке? Или забыли своего идеолога Хмару с удовольствием смакующего призывами вешать москалей? И кто сейчас кричит в Одессе, что надо уничтожать украинцев? А уничтожать евреев и русских кто кричит? И вы хотите сказать что бедных \свободовцев\ провоцируют?
Последний раз редактировалось George_S; 30.05.2013 в 17:09.
ПРОВОАКЦІЯ ПАВЛОГРАДСЬКОЇ «СВОБОДИ»
Будь-який матеріал краще сприймається, якщо він гарно ілюстрований. Для ілюстрації «загрози фашизму» ляльководи через своїх агентів використовують «Свободу» де роль «фюрера» відведена Олегу Тягнибоку. ((З якою він несвідомо (чи свідомо), але непогано справляється)).............
......................Завдяки таким акціям, українська мова і вишиванка в свідомості обивателя об’єктивно перетворюються на ознаки фашизму.................
То кому ж це вигідно?
Вірно мислите – ворогам України.
Або вас, щирих патріотів, через провокатора використовують «втемну», або ви – не патріоти.
Третього не дано.
Да, это не Рио-де-Жанейро!
Социальные закладки