Загадка для форумных "АнтифОшиЗтов":
"Кто громче всех кричит: "Держи вора!"?
|
Загадка для форумных "АнтифОшиЗтов":
"Кто громче всех кричит: "Держи вора!"?
Si vis pacem, para bellum
Новоросс - это диагноз.
Почему же "ворА"?Был бы он там один-было бы проще.К сожалению-создано Воровское государство,с Воровскими законами,исполнение которых "контролирует" Ворьё.
Очевидно Фарион едет в Одессе ставить будки,воровать пляжи у людей,будет требовать,что бы клинику Резника отняли у Одесситов и активнее кинулись на уничтожение детской больницы в Парке Шевченко,Госпиталя и Лермонтовки.Фошистка,что с неё взять.?
Браво, Юро! Не даремно голосував саме за таких, як ти!
Adesso comando io. Lei vada a bordo! E' chiaro? ©
ну почему же не обращают, о всезнающий Гудвин
этот ушлепок - тягничпок оказался единственным, кто помогает этой женщине и только благодаря столь ненависной свободе ее семья еще там находится
для этого просто набери в поисковике : "учительница рейдеры дом свобода"
по секрету скажу тебе больше, сама учительница "фОшистка" и разделяет взгляды свободы
а теперь жду от тебя гневных стрел в адрес училки-фОшистки, и трансформации в твоих устах гоблинов-рейдеров в пламенных борцов-антифашистовэто у вас так забавно получается
Последний раз редактировалось Гудвин; 23.05.2013 в 16:53.
Да, это не Рио-де-Жанейро!
Вчера этот "Законопослушный юноша" мурчал,что его наняла оппозиция.А что-по "лицу" не видно-чьих он холоп.Они будут постоянно устраивать провокации-и марши против "москалей и жидов",выдавая себя за "Свободу".Там подлости-на 20 партий хватит.
Вміння плювати людям в душу - ось, що відрізняє російського пропагандона від будь-кого іншого!
Як відомо, генконсул РФ у Сімферополі Владімір Андрєєв заявив, що кіно про депортацію кримськотатарського народу Сталіним у 1944 році "спотворює історію Великої вітчизняної війни".
Андрєєв фактично виправдав депортацію, у сталінському стилі звинувативши кримськотатарський народ у "зраді" і співпраці з нацистами. При цьому він стверджував, що його слова - офіційна позиція РФ
Перший заступник голови Меджлісу Рефат Чубаров закликав владу України заявити про небажаність перебування Андрєєва на території України, назвавши висловлювання консула "фашиствуючими".
Кримські татари планують 23 травня провести пікет протесту біля генерального консульства Росії в Сімферополі.
У 2010 році генеральний консул Росії у Львові Ґузєєв заявляв, що Україну "придумали австріяки", щоб розділити "два братні народи". Через кілька місяців його перевели з України.
http://www.istpravda.com.ua/short/2013/05/22/124515/
Тож Кримські татари вимагають депортувати генконсула Росії: "Фашистські висловлювання та образи сталініста-дипломата Андрєєва на адресу кримськотатарського народу дістали всіх".
"Я думаю, російському керівництву зробить честь негайне відкликання так званого дипломата. А честю для нашої держави буде негайне повідомлення пану Андрєєву про його небажане перебування на території Української держави", - заявив перший заступник голови меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров вже з трибуни кримського парламенту.
http://ipress.ua/news/krymski_tatary_piketuvatymut_genkonsulstvo_rosii_20332.html
![]()
Последний раз редактировалось Diomyd; 23.05.2013 в 23:44.
Узнаете герб.
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
А у современных нацюков поводыри за океаном сидят.
Арканум че задело тебя? Смотри смотри во что превращается эта страна.
там комуністи й половина регіоналів сиділи.
ну, звісно - це не їх гімн, їх - "Мурка".
мабуть, треба дати розшифровку виступу:
11:17:37
МИХАЛЬЧИШИН Ю.А.
Шановний Володимир Васильович, шановні колеги, шановні донецько-фашистські загарбники! Прозвучала геніальна теза, мовляв, журналіста була без бейджика. Так я вам нагадаю, вже був такий режим в історії Європи, який бейджики людям чіпляв. Тільки тоді ті бейджики були у формі зірки Давида. Я вам нагадую, дорогі мої інтелектуали, дорогі мої філософи і культурологи з Партії регіонів, якщо ви хочете боротися з якимось явищем, навчіться окреслювати поняття. Я вам нагадаю, що націоналізм, який ви так прагнете затаврувати і націонал-соціалізм відрізняється між собою як стілець і електричний стілець. Кому як не вам цього не знати.
Крім того, розкидатися направо і наліво фашизмом, багато розуму не треба. Якщо вже розпочали війну проти українського народу, майте мужність не ховатися за інших. Від кого ви захищаєтеся "Беркутом"? Від кого ви всією браткові захищаєтесь найнятими бойовиками? Ви ж тут всі дуже сміливі антифашисти, правда? Спортсмени, колишні бойовики кримінальних угрупувань. Так виходьте один на один, в чому проблема? Бити дівчат, герої найшлися! Давайте, до мене підійдіть! (Оплески)
Чого свистиш? Зараз свисну тобі! А цей ваш Вадик Румин, якого ви найняли і якого ви відмазали від суду, я вам нагадаю італійського класика – Данте Аліг'єрі. В нього в "Божественній комедій" в пеклі в дев'ятому колі, в найгіршому колі, якраз горіли продажні судді. І тому я вас закликаю замислитись, шановні донецько-фашистські загарбники, вже в історії один Нюрнбергг, там теж на ньому опинилися люди, котрі були депутатами, міністрами, генералами, фельдмаршалами. І раптом вони усвідомили, що коли з них познімали погони і мандати, вони виявились просто-на-просто ницими нікчемними боягузами. Дивіться, щоб така сама доля не спіткала і вас. (Оплески)
Оголосивши віну українському народові, ви послідовно, від однієї суспільної групи до іншої, знищуєте незалежних, самодостатніх, вільних, думаючих людей: студентів, інтелігенцію, тепер ще взялися за журналістів. Я хочу запевнити український народ в одному: ми ніколи не відступимо, і з цією донецькою навалою ми точно справимося. Коли під цією залою, під Кабміном, під Адміністрацією Президента стоятиме вся Україна, яка повстане, не тільки Захід, коли бандерівець подасть руку петлюрівцю і махновцю, коли прийдуть гуцули з трембітами і шахтарі з бітами, тоді начувайтесь, шановні донецько-фашистські загарбники! (Оплески)
Також, товариство, у ці травневі дні Україна вшановує пам'ять тих, хто загинув в боротьбі за її державність. 75 років тому в Роттердамі агентами НКВД було вбито лідера Організації Українських Націоналістів, справжнього полковника, а не тих щурів в погонах, які сьогодні в українському МВС працюють – Євгена Коновальця. Всіх нормальних людей прошу вшанувати його світлу пам'ять хвилиною мовчання.
(Шум у залі)
(Лунає Державний Гімн України)
[iportal.rada.gov.ua]
Adesso comando io. Lei vada a bordo! E' chiaro? ©
Социальные закладки