|
Та того що в великій політиці в основному самі мужчини.А вони на жаль ненадійні соратники.Згадаймо,скільки раз кидав Юлю тільки Ющенко.В принципі я не шукаю причини істеричності,а пояснюю це.Дійсно пост настільки великий,що тут відповідальність не тільки матеріальна але й історична.Ви думаєте не ввійде Юля в історію України?Чи в доброму чи в поганому сенсі все рівно ввійде.І невже ви думаєте що вона цього не розуміє?Навіть дуже добре розуміє.Але вона залізла в чоловічу гру і вони всі наїжачились проти неї,як противники, так і соратники.Нормальній людині важко такі ігри витримувати.Звідси і істеричність.
А команди всі ситуативні.Ви прекрасно розумієте,що в коаліції не може бути хорошої команди.Якби уряд був повністю БЮТовським,то тоді Ваші щзвинувачення мали б повний сенс.Але чи можна побудувати команду з Єхануровим,Васюником,Павленком ы другими НУНСовцями,які спеціально роблять все проти неї.Вони йшли в уряд з таким завданням-повністю дискредитувати Юлю.
Мне совестно признаться, что на шоу Шустера я все время любовалась Тимошенко(смущенно). Сама неоднократно приводила массу документов в доказательство ее патологической лживости, ее воровства, отутствия у нее самой элементарной совести и... любовалась ее бесстрашием, ее прекрасными манерами ,ее умением вести диалог, ее внешностью, наконец... "Железной леди" до нее далеко..
Я думаю. Выдрин прав: следующим президентом у нас станет Тимошенко.Поскольку у нее полностью отсутствует идеологическая мотивация поступков(ей нужна только власть) и при наличии в Раде сильной коммунистической фракции(в случае досрочных парламентских выборов) интересная может возникнуть ситуация...
Я наприклад не бачу,що криза повпливала на Вас і на мене.Ми як спілкувалися на форумі так і спілкуємося.Я як платив 100грн в місяць за інтернет так і плачу.Роботи дійсно трохи менше,але в нашому регіоні,люди не заробляють гроші в Україні.90% заробляють за кордоном.А потім їх привозять додому.Питав чи є криза в Чехії,Іспанії,Португалії.Кажуть що дійсно по телевізору говорять,але на собі дуже не відчули.Як відчули кризу на Заході України?Сама велика криза в тому що Нацбанк надув народ з доларами.Спочатку люди скидали долари,бо опустив Стельмах до 4,5, а потім начали панічно купляти долари,а тепер надурилися,бо різко опустили курс знову.Ось така в нас криза.Лохотрон.
Социальные закладки