мы брали ,потом по совету нашего ортопеда набрали гальки, разводим морскую соль в тазике туда гальку и босиком по ней 15-20мин в день)
|
мы брали ,потом по совету нашего ортопеда набрали гальки, разводим морскую соль в тазике туда гальку и босиком по ней 15-20мин в день)
Трям!) Поделись улыбкою своей и она к тебе не раз ещё вернется;-)
Девочки, подскажите где у нас в городе можно купить готовую хорошую ортопедическую обувь???
Кто носил обувь с Терешковой? как она вам? мы подходили на Ришельевскую, но там по срокам аж на середину мая... боюсь не понадобится. Вот думаю стоит ли на Терешковой заказывать или нет?(хочу весенние ботинки)
Можно у Тани на форуме https://forumodua.com/showthread.php?t=353281&page=1
у неё есть Ортекс, Tellus, 4Rest-orto, Sursil-orto, Ortofoot. Я своему мальчику беру уже второй год у неё. Раньше брала Tellus (те, что на Ришельевской делают), но они очень быстро убивались, теперь взяла Ortofoot, они мне кажутся чуть получше и посимпатичнее. Приезжаю прямо к ней домой (там у неё склад) и на месте выбираем и меряем. Можно выбрать пару моделей и Вам привезут домой на примерку. Очень удобно и цены нормальные.
Не говорите людям, как им жить, и они не скажут, куда вам пойти!
Мы покупали уже готовую их обувь, т.е. не заказывали и не ждали месяц (где? см. выше). В принципе обувь нормальная, но у моего малого она быстро изнашивалась ( за лето по 2 пары босоног.) и он у меня не ходит, а просто летает. Сама подошва быстро стирается и деформируется. В этом сезоне попробуем другую - Ortofoot.
Не говорите людям, как им жить, и они не скажут, куда вам пойти!
Якщо "Ортекс" (вітчизняного виробництва), то ми придбавали в аптеці, що на розі вулиць Бочарова та Дніпропетровської дороги. Там ціни порівняно нижче, ніж ми придбали б в Інтернеті + комісії + доставка. Крім того, син одразу приміряв і ми взяли саме той розмір, який найбільше підійшов.
А зараз (після відвідин отропеда) нам порадили замовити справді ортопедичне взуття, яке виготовляють за індивідуальними мірками на заводі, що по вул. В.Терешкової.
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Так, раджу всім придбати такий, і не лише для дітей. Я, наприклад, люблю лягати на нього - добре масажує спину (хоча спочатку незручно, поки тіло звикне до холодного). Синочок ходить тільки разом з батьками, сам може пройти півметра і все. Довго не ходить.
Я раджу саме такий килимок, бо власноруч намагався змайструвати (клеїв гальку, що назбирали на березі моря, до поліуретанового килимка... і отримав невдалий результат.
Гарна ідея - це розпилювання кожного камінчика навпіл, тоді надрізаною стороною він повністю приклеюється до килиму і краще тримається.
Україна - це ми!
я також думаю, що явних змін не відбулося.
Що до лікування "плоско-вальгусної деформації", то 3 масажи - це дуже мало.
Нам призначили мінімум 10, причому спочатку тривалість була близько 40 хвилин, зараз трохи менше - десь до 20 хв. Від масажиста багато чого залежить, тому шукали по відгуках.
На мою думку масажи, ванночки, ортопедичне взуття - це все пасивне лікування. Головне - це профілактична гімнастика!
Нам масажист дала перелік вправ, причому список набагато більший, ніж ми дивились у спеціалізованій літературі з масажу при плоско-вальгусній деформації.
...пригадайте, як ми самі проводили час у радянському дитсадку... Я, наприклад, пам'ятаю, як ми грались на вулиці у різні рухливі ігри, такі як "Гуси-лебеді". Смисл у тому, що діти постійно рухаються і м'язи розвиваються.
А що ми бачимо зараз? Я, наприклад, живу поруч дитсадка. Неодноразово бачив, як діти собі бавляться у бесідках, пісочницях... а виховательки стоять десь поряд і або розмовляють між собою, або спілкуються по мобільному телефону, або ПАЛЯТЬ цигарки!!! (що взагалі неприпустимо біля дітей). Після дитсадка дітки не гуляють активно з батьками... Отже, маємо недостатній рівень фізичного навантаження на м'язи. Тому повальні діагнози у дітей плоско-вальгусна деформація...
Україна - це ми!
С одной стороны Вы правы,но при плоско-вальгусной деформации не всем можно "активно" двигаться. Человек,который "сделал нормальными" ножки моему ребенку -проф.Петров (Харьков),например,запретил прыгать (вообще запретил), сильно бегать..Зато назначил ежедневно по 5 мин ходить на носочках, на пяточках,солевые ванночки ( 10 раз,1 раз в месяц),прогулки по морскому песку босиком и по гальке. и т.д. И то,что Вы назвали пассивным лечением -я считаю основным.По собственному опыту.Главное -правильно подобрать ортопедическую обувь и найти врача,который индивидуально подойдет к вашей проблеме,а не "выпишет панацею".
Так, я мав на увазі переважну більшість, але є поодинокі складні випадки, там слід лікуватись під суворим наглядом лікаря.
Масажистка, яка робить масажі моєму синові, має стаж понад 20 років, піднімала на ноги ДЦП-шних діток. Вона й сказала, що без ЛФК носіння взуття та ванночки марна справа. Та й просто ходьба може зашкодити (особливо, якщо неправильно підібране взуття). Показана їзда на велосипеді, гра в футбол, сидіння по-турецьки, збирання з підлоги дрібних предметів пальцями ніг, тощо.
А ось і відгук про лікаря-ортопеда
Были у мы у Попченко ,он сказал ,что у нас небольшой вальгус стопы и плоскостопие ,но оно пройдет само до школьного возраста,обувь ортопедическую носить не надо,надо делать гимнастику ,бегать по песку ,камушкам ,массажному коврику ,ходить на носочках!
Последний раз редактировалось senbernar; 17.09.2013 в 14:48.
Україна - це ми!
Я это и имела в виду - нет панацеи..и нельзя говорить,что одно пассивно,а другое нет.Мы массаж ног не делали.Точнее сразу делали,а потом просто ортопеды с невропотологами не могли решить -делать или нет.Я и перестала ходить на массаж,а просто перед сном "мячик " делаю ножкам)
Всем здоровых деток и ангельского терпения !
так я відповів на допис користувача, в якому є посилання на тему Кідстаф. Саме там я і придбав. Вони самі виготовляють такі килимки - у Криму.
Україна - це ми!
У нас на форуме есть девочка, чей магазин торгует ортопедическими изделиями. Я у нее покупала такой коврик, с доставкой домой, самая низкая цена по городу
http://tigrenok.com.ua/massazhnyj-kovrik-s-kamushkami.html
Мы купили коврик "Морской берег", покупали на Кидстаффе. Очень довольны, ходим всей семьей. Он из натуральной морской гальки.
Посоветуйте, пжл, кто водил ребенка на Комитетскую в массажкабинет, как Вам специалисты??? Делал ли кто-нибудь массаж ножек у них, у нас вальгус думаем куда вести???
Социальные закладки