|
Начнем с понимания дефиниции нагальності во избежание профанаций
http://sum.in.ua/s/naghaljnyj
Далее по пунктам
1. Мені та тим, кому пощастило використовувати мозок.
2. Ницість позиції та уподобань.
3. Ті, хто затявся в ницості та звинуваченні усіх оточуючих у своїх особистих розладах зі здоровим глуздом.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Где вы тут "сарказмЪ" в лозунге "Одеса без жидiв" увидели? Наверное, это смешно.
А укрбунт... Ну пана петлюру вспомнить. Порезали безответных евреев. А когда на силу другая сила нашлась - где те жупелы в жупанах? А так, среди восторженных овец, "натхнених національною ідеєю помсти москалям", и бараны волками кажутся.
Слава українським українцям української України!
Это уже гиперболизация личности,всё гораздо проще,пару тугриков..... и ты стучишь по клаве как ужаленный,...нет я не осуждаю, как говорил поэт.... все работы хороши выбирай на вкус,вкус конечно у тебя скажу фантастический,но всё равно что то в карман падает,как говорится .... в добрый час ))
розскажу вам про петлюрівські єврейські погроми наприклад в Хмельницькому..в дитинстві нас зі школою водили на цвинтар єврейський і розсказували про єврейський погром... Але вже потім через роки я взнала що то була не правда..вірніше напівправда..Вся історія це напівправда..а комуністична тим паче... Так от євреї проголосили в Проскурові більшовицьку владу....Але вони не знали, що як раз у той момент під Проскуровом висадилися декілька ешелонів петлюрівців і ясен пень ті швиденько зайшли у місто і перестріляли всіх новоспечених більшовиків... які були євреями...От вам і погром....
Социальные закладки