|
а може тому що ні в одному іншому регіоні немає сталіністів імперців і кактуса, яким Кириленко що кістка у горлі... занадто багато неадекватів в Одесі..і їм закони не писані..і не може кактус ніяк своїми дохлими мізками доперти, що Кириленко- НАРДЕП і це фігура потужніша юридично ніж голова одного з міст країни
скорее шо дерьмо на тарелке.
эт точно. Адекватные "свободе" люди не в Одессе, а если в Одессе, то преимущественно в дурдоме.занадто багато неадекватів в Одесі..
это Вы про "свободовцев"?і їм закони не писані..
пусть Кириленко это докажет. А то только бздеть и вонять, как скунс, может.і не може кактус ніяк своїми дохлими мізками доперти, що Кириленко- НАРДЕП і це фігура потужніша юридично ніж голова одного з міст країни![]()
Да, это не Рио-де-Жанейро!
з тим джипом на якому іздить Тягнибок це взагалі мрак...начебто він комуніст і повинен бути голий босий))) де написано таке?)
Ну зачем же? Я Вам и так могу медальку нарисовать.
не собираетесь а занимаетесь. Да и конкретики в Ваших лозунгах меньше чем в выкриках попугая, но это так по свободовски...Я написала конкретні речі і не збираюся сидіти і вигадувати як обізвати когось там скунс чи їжачок) дурня якась...![]()
Социальные закладки