| ||
якщо цікаво розкажу... поданий запит нардепа Кириленко голові Автодора, щоб той відзвітував про витрачені кошти..на протязі 10 днів повинна бути відповідь..будьте певні вона буде...і головне, що вимагала сьогодні Свобода це дорогу в місті Кодима Одеської області..там взагалі мрак..люди просто тонуть у болоті..а це ж не село...
ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.
С прапорами как раз "свобода" проблем не имеет. Где народное возмущение, туда немедленно бегут с прапорами. Даже цветы к памятнику положить без своих прапоров не можете. Пиарщики вы левые. Только орать и махать флагами...
Можешь ответить, чего конкретно вы добились? Сколько можно ждать реальных результатов вашей борьбы с беспределом? Ганьба!
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
про це була заява Свободи..вони попередили, що якщо регіонали наважаться це робити, то буде протистояння таке, що живими з зали ніхто не вийде...передаю практично буквально їх слова)То есть, ты считаешь, что если ПР будет предлагать войти в ТС полноценным участником и заключить двусторонний договор по ГТС, на украинском языке, то ВО "Свобода" не будет блокировать ВР?)
Sklif -alinaz8 -Его действительно почти не видно ) зато красно-черные аж бегом.
Так когда ожидать отремонтированных стараниями "свободы" дорог?Где работа и действия (кроме деструктивных) от ВО Свобода? Когда их можно ожидать? Раскраска для прапоров - это еще не работа.це важливо?) це частина пікетуючих...там свободівських прапорів ще більше ніж бігом))
друге звернення щодо звіту про витрачені гроші... хочете подивитися то будь ласка до депутатської приймальні Кириленка... я не є прес службою Свободи і не маю у свому столі звернень)
Социальные закладки