Народному депутату Ірині Фаріон відмовили у зустрічі зі студентами Ніжинського державного університету і Ніжинського агротехнічного інституту.
Про це вона повідомила сьогодні, 16 березня, під час опозиційного віча «Вставай, Україно!» у Львові.
«Це свідчить про те, що я приїду на цю зустріч. Це свідчить, що чим більше будуть мені відмовляти у зустрічах, тим стрімкіше я летітиму у кожен куточок нашої землі, щоб потиснути руку вільним людям. Бо незалежно від того, де ми, ці люди є і чекають нас», – заявила Фаріон.
Також вона захотіла озвучити прізвища тих ректорів, які перешкоджають їй як народному депутату і голові підкомітету ВР з вищої освіти зустрітися зі студентами.
«Прізвище одного з них, для нас, галичан, буде особливо трепетним, бо прізвище його Бойко. Це означає, що із наших з вами самбірських, старосамбірських районів закинула його доля на північ нашої з вами землі. Приїду я до цього Бойка в понеділок, подивлюся йому в очі та стрілятиму у нього своїм словом. І з допомогою його студентів у першу чергу. Прізвище іншого також не Іванов і не Петров.
Це наше власне холуйство, з яким так блискуче розправлявся Степан Бандера, бо прізвище іншого Лукач», – заявила Фаріон.
«Ми будемо озвучувати, ми будемо кричати на цілий світ прізвища холуїв, зрадників, пристосуванців. Ми будемо організовувати їм масові явища остракізму, бо ми хочемо очисти нашу землю від рабства, плебсу і пристосуванства», – сказала вона.
Социальные закладки