|
коммунизьм = идиотизьм
в тому то й вся і проблема... якщо зараз усунути від влади голубих, то прийдуть до влади помірковані націоналісти такі як Кличко чи Яценюк... якщо ж процес затягнеться. то до влади прийдуть радикали...тобто Тягнибок... ви самі собі яму копаєте, підтримуючи цю гнилу владу...ні в кого сумніві немає. що все одно ця влада цей колосс на глиняних ногах завалиться... радикальні настрої ростуть... і тут Свобода тільки виграє...
ви одне і теж товмачите в цій темі кожний день..від того, що ви будете повторювать одне і теж воно не стане так як ви хочете) Мені по людські вас звісно шкода... я іноді ставлю себе на місце тих, хто боїться Свободу.... для кого ідеологія націоналізму чужа... хто остерігається майбутнього зі Свободою....але мені більш шкода етнічних українців, яких перетворили у меншовартісну масу.... так що вибачайте кожний сам за себе...
так вы напишите что-нибудь новенького, тогда и в ответ получите другое, но вы же толдычите изо дня в день одно и тоже и требуете какого разнообразия...что заслужили-то и получаете, терпите. А будущее Украины в нацисткой идеологии я действительно не представляю, а так же со мной не представляют подобного половина страны. Так что бойтесь и жалейте лучше себя- расово-кантуженных и титульно-правильных.
Социальные закладки