| ||
Тема: А Вы националист?
а шо, только псевдо-патриотическое?
Вообще-то весьма любопытно было бы провести эксперимент над подобными "патриётами", требующими "уважения" - посадить их на дно общественной параши и... на каждое слово "возражения" выливать еще по ведру помоев на голову, со словами что они они "не уважают народ, удовлетворяющий свои потребности".
И вот знаете шо? Вот я реально готов уважать и Бандеру и Шухевича, и даже говорить на мове, если в то же время паны патриёты будут всего лишь молча уважать народ, сидя в вышеупомянутом месте. Ведь согласитесь что если уж ради державы и ради народа, то некоторые неудобства должны терпеть и жертвы должны приносить в первую очеред паны патриёты. А тут такое маленькое условие ради такого большого уважения...
Ну шо, паны патриоты, согласны? Ради державы!?
![]()
Что уважать?Когда кричат придурки :"Москаляку на гиляку?",когда неудовлетворённая баба в дет.саду рассказывает малым детям бредни?Или когда недоумок вещает,что детей женщины должны рожать солдатами?
Я не лезу со своими лозунгами в ЗУ,не говорю им, как надо жить и кого почитать.Мне всё равно,как живут они,но не надо указывать нам,как жить.
Последний раз редактировалось ssvetlanap; 10.03.2013 в 08:42.
спешите делать добро
Нешановний, ви зрозуміли що ви тут наплели? Якщо я поставлю вас в то положення в яке ви поставили "патриётов"на дно общественной параши и...".А ви будетевыливать еще по ведру помоев на голову, со словами...всего лишь молча уважать народ, сидя в вышеупомянутом месте.Ваша відповідь?такое маленькое условие ради такого большого уважения
До речі, я погано зрозумів висловлювання"не уважают народ, удовлетворяющий свои потребности"
Последний раз редактировалось gfer; 10.03.2013 в 18:41.
Meine Ehre Heisst Treue
я понял, а Выявно не поняли нихрена.До речі, я погано зрозумів висловлювання
Лично у Вас не хватит силёнок ни физических, ни интеллектуальных, ведь в контексте, такие как Вы, желают лишь одного - не напрягаясь и безнаказанно гадить (пусть даже идеологическими постулатами) на головы и в мозги других, почему-то называя свои деяния "патриотическими", а любые возражения - "антиукраинскими".Якщо я поставлю вас в то положення в яке ви поставили "патриётов" А ви будете
Вот я таким как Вы и предложил вариант как можно доказать ваш "патриотизм" действенно, согласившись ради блага (в вашем понимании) державы, пойти на мелкие неудобства.
Но патриёты сливаются, ибо они ни на шо, кроме визга, неспособные.
Якщо ти така розумна, "не унижая при єтом мнение других дюдей, а не протягивать откровенные нацисткие идеи." Покажи на практиці ці реальні "откровенные нацисткие идеи"? Твоэ комуністичне совкове мислення утримуэться на "сталінській" омані народів Русі! Бо коли ПАРЄ признало що "сталінські" комуністичні, антинародні, антилюдські здочині дії тотожні (рівнозначні), гітлєровським нацистським, антинародним, антидюдським злочиним діям! То тобі твій антинаціональний олнодумець "RаntаN" заявив що я "лгун", (Стор. 883 № 26462 тож будьте свідомі як я НАЦІОНАЛІСТ!
Последний раз редактировалось Істинко; 11.03.2013 в 00:18.
Шановний, Ви собі й не уявляєте, як багато мешканців різних регіонів України, та навіть тієї ж Одеси, зараз бажають жити разом з поляками у ЄС!!
Ну, за винятком деяких "новоросів" та адептів Путіна! Бо й члени ПР висловлюються за ЄС, а не за Азіопу!
А щодо ретроспективи у минуле, то хто знає, чим би завершились змагання з поляками не будь сталіно-гітлерівської війни??
Історія не має альтернативних варіантів. Якось би перемололось... Адже й за часи Хмельницького козаки відвоювали собі право бути і у польській владі, і при королевському дворі, і у реєстрі... А патріарх Київський мав навіть постійне місце у сеймі...
Не переймайтесь дурницями штибу "а що було б якби?"...
Попри всі негаразди і щоб Ви навіть "гопки скакали", а я Вам скажу, що поляки, як слов'яни, нам набагато ближчі, ніж східний (мєря-вєся-мєщєря-татаро-угро-монголо-слав'янський) "брат"!!
Ну що тут поробиш? А воювали українці і з тими, і з тими незлічену кількість разів, така вже доля склалась у цього свободолюбивого народу...
Були в його історії і Пилявці, і Берестечко, і Жовті Води, і Збараж з Батогами, разом з тим, був і Конотоп, і похід козаків на чолі з Сагайдачним на Москву (і він її, доречі, не дав спалити!) ...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 11.03.2013 в 16:31.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Вах, яка недолуга промова!
ЄС сьогодні у дупі, іти до нього це як злиття з трупом.
А чого це ви почали вихваляти нового пана? Набридла вам Росія, так нового чобота лизнути захотілося? І вам не соромно? Хоча до кого я звертаюся....
Біваліу, ви хапнули через край. Називати Велику вітчизняну війну "гітлерівсько-радянською" війной - це смачна шмаркля, щиро здобрена салом та поганою горілкою, у тих, хто воював у тій війні. До речі, у РА було шість мілйьонів українців, ви, колиншній комуністичний служка, і їх обкаляли. Сорому у вас немає, ви його продали на спецпостачання КПРС. Ганьба вам звідусіль, таких як ви, треба гнати поганою мітлою, і викидати, як старий мотлох з хати. Тьху на вас, нащадка холуя при польському панові.
Грицю, "їй же Богу" не Вам про це судити! Не вам, однозначно!
Грицю, ЄС - як і капіталізм, й надалі буде "загнивати" соціально (нам би так жити, як вони), а Росія (Азіопа, як і СРСР) таки загниють капітально!
Так що, щодо "трупа", то Ви не стільки перебільшили, скільки погарячкували, що є більш небезпечною ознакою!
Ви так, коли буде "просвітління", загляніть у "скрижалі", який ВВП зараз у ЄС (де нестатки енергоносіїв та криза) і порівняйте його з Росією (де їх надлишки і немає кризи). Може "розвидниться", хоча, кому я це пишу???
Грицю, у Вас програма "Правда", от скажіть мені по правді, котрий чобіт "лизати" приємніше, лакований (хромовий), чи кирзовий у лайні? Якщо Ви вже аж і про це закинули...
Так і тягне сказати: "Йолопе, розуй очі!". Але я так не скажу, бо все ж очевидно й так. Доречі, Ви майстер інсінуацій, та все ж подивіться уважніше, я чітко написав "сталіно-гітлерівська", а не так, як Ви тут намагались привести! Ну й фантазер Ви, нешановний вуйку, а ще там про якусь "правду" часом белькочите!?
А щодо сала та горілки, то ні тим, ні іншим я нікого не "здобрював", присягаюсь!
Дякую, що Ви так безграмотно згадали про ті "шість мілЙЬОнів" ("грамотєй Ви наш)...
Але ж у першу війну їх теж було не мало, правда, про це ніхто й не згадував, бо то не та війна була! Партія ту не "одобрила", та і Вітчизна тоді була не такою...
Ви ж не "партесь" так, вуйку, а то Ви від злоби аж захлинаєтесь! От і літери вже почали плутати.
Про те, що я "колиНШНій" Ви самі придумали, самі й коментуйте цю маячню!
А я нікого не "обкаляв", хоча й не знаю, що ж це таке?!
Вуйку, Вас же рідна політсила закликала думати рідною мовою, от і робіть це, не картайте чужу Вам мову, а то "дах" зірве...
Вуйку, стримуйтесь, бо Вас вже просто "понесло"!!
Які спецпайки, які пани?? Що це за маячня??
А за решту не бійтесь, історія (час) розкладе все по місцям, а Бог "воздаст" кожному по його справам.
Упевнений, що і про тих згадають, які у "чужому храмі" навмисне псували повітря...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 11.03.2013 в 21:55.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Социальные закладки