Тема: Я не буду голосовать за Партию Регионов потому, что...

Ответить в теме
Страница 1487 из 2178 ПерваяПервая ... 487 987 1387 1437 1477 1485 1486 1487 1488 1489 1497 1537 1587 1987 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 29,721 по 29,740 из 43543
  1. Вверх #29721
    юрист
    [QUOTE=At Las;36914560]для справки:
    Як захисники допускаються особи, які мають свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю в Україні та інші фахівці у галузі права, які за законом мають право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи.
    каким законом предусмотрено право "специалистов в области права" (не адвокатам) предоставлять правовую помощь в уголовном процессе?
    тем более, что это ссылка на старый УПК. по новому защитник только адвокат
    Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(

2. Вверх #29722
    Постоялец форума Аватар для At Las
    Цитата Сообщение от мыслитель Посмотреть сообщение
    каким законом предусмотрено право "специалистов в области права" (не адвокатам) предоставлять правовую помощь в уголовном процессе?
    тем более, что это ссылка на старый УПК. по новому защитник только адвокат
    читайте справку по ссылке.

3. Вверх #29723
    юрист
    Цитата Сообщение от At Las Посмотреть сообщение
    читайте справку по ссылке.
    для нового УПК эта справка не актуальна...
    Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(

4. Вверх #29724
    там выше я давал ссылку на законы, согласно которых адвокат, ставший депутатом, или депутат, который до избрания имел статус адвоката, обязан сдать адвокатское свидетельство для приостановления деятельности (написано в императивной форме - сдает свидетельство). это не право, а обязанность адвокато-депутата...
    Читаем закон:

Розділ V
    ЗУПИНЕННЯ ТА ПРИПИНЕННЯ ПРАВА НА ЗАНЯТТЯ АДВОКАТСЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ

Стаття 31. Зупинення права на заняття адвокатською діяльністю

1. Право на заняття адвокатською діяльністю зупиняється у разі:

1) подання адвокатом заяви про зупинення адвокатської діяльності;

2) набрання законної сили обвинувальним вироком суду стосовно адвоката за вчинення злочину, крім випадку, передбаченого пунктом 6 частини першої статті 32 цього Закону;

3) накладення на адвоката дисциплінарного стягнення у вигляді зупинення права на заняття адвокатською діяльністю;

4) визнання адвоката за рішенням суду недієздатним або обмежено дієздатним.

2. Накладення на адвоката дисциплінарного стягнення у вигляді зупинення права на заняття адвокатською діяльністю може застосовуватися виключно у разі:

1) повторного протягом року вчинення дисциплінарного проступку;

2) порушення адвокатом вимог щодо несумісності;

3) систематичного або грубого одноразового порушення правил адвокатської етики.

3. Право на заняття адвокатською діяльністю зупиняється:

1) з підстави, передбаченої пунктом 1 частини першої цієї статті, - з дня подання раді адвокатів регіону за адресою робочого місця адвоката відповідної заяви адвоката;

2) з підстав, передбачених пунктами 2 і 4 частини першої цієї статті, - з дня набрання законної сили відповідним рішенням суду;

3) з підстави, передбаченої пунктом 3 частини першої цієї статті, - з дня прийняття кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури відповідного рішення.

Копія рішення кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, передбаченого пунктом 3 цієї частини, у триденний строк з дня його прийняття надсилається адвокату та відповідній раді адвокатів регіону. Рішення кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури про зупинення права на заняття адвокатською діяльністю може бути оскаржено протягом тридцяти днів з дня його прийняття до Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури або до суду. Оскарження такого рішення не зупиняє його дії.

4. Право на заняття адвокатською діяльністю поновлюється у разі:

1) зупинення права з підстави, передбаченої пунктом 1 частини першої цієї статті, - з дня, наступного за днем отримання радою адвокатів регіону заяви адвоката про поновлення права на заняття адвокатською діяльністю;

2) зупинення права з підстави, передбаченої пунктом 2 частини першої цієї статті, - з дня, наступного за днем отримання радою адвокатів регіону підтвердження про погашення або зняття в установленому законом порядку судимості;

3) зупинення права з підстави, передбаченої пунктом 3 частини першої цієї статті, - з дня закінчення строку, на який згідно з рішенням кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури було зупинено право на заняття адвокатською діяльністю;

4) зупинення права з підстави, передбаченої пунктом 4 частини першої цієї статті, - з дня, наступного за днем отримання радою адвокатів регіону відповідного рішення суду.

У разі зупинення права на заняття адвокатською діяльністю з підстави, передбаченої пунктом 3 частини першої цієї статті, таке право також поновлюється з дня набрання законної сили відповідним рішенням суду або з дня прийняття відповідного рішення Вищою кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури.

5. Протягом строку зупинення права на заняття адвокатською діяльністю адвокат не має права її здійснювати. Такий адвокат також не може брати участь у роботі органів адвокатського самоврядування, крім випадків, коли таке право зупинено у зв’язку з призначенням особи на посаду до органу державної влади з’їздом адвокатів України.
    Никакой "сдачи свидетельства".

Заява.

Заява про зупинення адвокатської діяльності.

та заява адвоката про поновлення права на заняття адвокатською діяльністю.

Зокрема, у документах є звернення Ради адвокатів Києва, яка повідомляє, що Власенко 22 лютого звернувся з заявою про припинення його права на адвокатську діяльність на підставі свідоцтва №704.

"Згідно з вказаним повідомленням, Власенко в реєстрі адвокатів міста Києва не перебуває. За інформацією Єдиного реєстру адвокатів України, дані про його робоче місце як адвоката у місті Києві відсутні, тому його заява не підлягає розгляду в Раді адвокатів міста Києва", - сказано в документі.

5. Вверх #29725
    для нового УПК эта справка не актуальна...
    А для старого?
    Власа [...] он представлял Тимоху в уголовном деле как адвокат (иначе не мог).
    вы здесь имели в виду новый или старый?

6. Вверх #29726
    Не покидает форум Аватар для aliaodessa
    от блин.. а Повалий можно петь вообще - ну,после того,как она стала депутатом ВР? Что-то я запуталась..

7. Вверх #29727
    настоящий полковник
    Цитата Сообщение от aliaodessa Посмотреть сообщение
    от блин.. а Повалий можно петь вообще - ну,после того,как она стала депутатом ВР? Что-то я запуталась..
    А мне вот интересно, дерибанить бюджет страны это творческая или научная деятельность?
    Что же вы строем не ходите?

8. Вверх #29728
    Цитата Сообщение от полковник1 Посмотреть сообщение
    А мне вот интересно, дерибанить бюджет страны это творческая или научная деятельность?
    исследовательская.. как из 100% государственных денег украсть 105%..

9. Вверх #29729
    User banned
    Повалий можно...она обещала петь о власти и для власти

10. Вверх #29730
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    Повалий можно...она обещала петь о власти и для власти
    дык,нехай Власенко пообещает Инуковича следующим защищать и передачки ему таскать ..

11. Вверх #29731
    User banned
    дык,нехай Власенко пообещает Инуковича следующим защищать и передачки ему таскать ..
    Власенко только Юлю бесплатно защищал, а вообще-то он дорогой адвокат...такой гонорар запросил...вот Инукович и возмутился

12. Вверх #29732
    Не покидает форум Аватар для Петр-1
    Цитата Сообщение от Фёдор Петрович Посмотреть сообщение
    "Петя":а кто сей "достойный отрок",который сегодня ночью устроил приличную аварию на Чапаевской?.Папаня,как я понимаю,"стойкий боец".Вашей Партии.Почему нигде не проходят данные этого элитного недоноска,или это уже у Ваших-норма жизни и норма исполнения законов?
    Я вам по Удар, а вы про ПР. ПР меня не интересует - с ними все ясно. Мне интересно куда нас тянет оппозиция.
    Любовь созидает.
    Ненависть разрушает.

13. Вверх #29733
    User banned
    Цитата Сообщение от Петр-1 Посмотреть сообщение
    Я вам по Удар, а вы про ПР. ПР меня не интересует - с ними все ясно. Мне интересно куда нас тянет оппозиция.
    И что конкретно Вам ясно о ПР? Куда это она нас уже затащила...?

14. Вверх #29734
    Частый гость Аватар для Alexsur
    Кто финансирует ПР и ежу понятно. А по Кличко масса вопросов. Или вы утверждаете, что оно избирательную кампанию финансировал за свои бабки?
    Поэтому если у спонсоров не совпадут взгляды на повторные возможные выборы, то "Удар" будет откалываться от оппозиции. В этой партии все решают деньги.

15. Вверх #29735
    Цитата Сообщение от At Las Посмотреть сообщение
    А для старого?

вы здесь имели в виду новый или старый?
    Не могу понять одного: неужели есть люди которые думают, что Власенко успевал и Юлю по десяти делам защищать и депутатские обязанности выполнять. В Раду зачем избирают депутатов?
    Любовь созидает.
    Ненависть разрушает.

16. Вверх #29736
    И ее, если по-справедливости, в отставку.
    Любовь созидает.
    Ненависть разрушает.

17. Вверх #29737
    Не могу понять одного: неужели есть люди которые думают, что Власенко успевал и Юлю по десяти делам защищать и депутатские обязанности выполнять. В Раду зачем избирают депутатов?
    та хрен их знает
    Вот Повалий зачем там?

18. Вверх #29738
    User banned
    Ваших избирают просто так...погулять с мандатом...пальцы веером...малиновые пиджаки...да и денег срубить за то что добросовестно выполняют указания Чечетова...романтика

19. Вверх #29739
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    И что конкретно Вам ясно о ПР? Куда это она нас уже затащила...?
    Для глухих еще раз повторю: оппозиция меня интересует, оппозиция.
    Любовь созидает.
    Ненависть разрушает.

20. Вверх #29740
    Цитата Сообщение от Alexsur Посмотреть сообщение
    Поэтому если у спонсоров не совпадут взгляды на повторные возможные выборы, то "Удар" будет откалываться от оппозиции. В этой партии все решают деньги.
    Вы правы: деньги решают все и не только в Ударе.
    Любовь созидает.
    Ненависть разрушает.

Ответить в теме
Страница 1487 из 2178 ПерваяПервая ... 487 987 1387 1437 1477 1485 1486 1487 1488 1489 1497 1537 1587 1987 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права