| ||
Повторюсь. Было аналогично. У меня вега. Звонил на наш сервис
Добродетель.
Не нужно искать причину помогать людям.
Кто может подсказать где можно скачать свежий плейлист для iptv?
подскажите...
сейчас вроде акция абонплата год 50 грн -30% и wi-fi роутер дают ...есть еще такое ?
кто сталкивался с договором, есть там какие-то подводные камни ?
Ad notam
Qui habet aures audiendi, audiat.
Qui habet aures audiendi, audiat.
Damant, quod non intelegunt
14.03.2013
Традиційно протягом жовтня-лютого фіксуються пікові навантаження на мережу Укртелекому. Саме у цей період наші абоненти найбільш активно користуються безлімітним широкосмуговим Інтернет-доступом «ОГО!». Крім того, завдяки привабливим новорічним акціям компанії суттєво зросла й загальна кількість користувачів послуги «ОГО!», перевищивши позначку 1,5 мільйона.
Тому абсолютно закономірно, що починаючи з жовтня обсяг трафіка в нашій мережі щотижнево зростав на 10 Гбіт/с і на сьогодні досяг найбільших пікових показників у 330 Гбіт/с. А загалом за останній рік обсяг трафіка в мережі Укртелекому виріс на 40%.
Попри значне збільшення навантаження, мережа Укртелекому зі значним запасом міцності витримала піковий період, адже загальна ємність підключення вузлів обласних центрів до магістральної мережі Укртелекому складає 780 Гбіт/с. Ємність зовнішніх каналів досягла 502 Гбіт/с. Ємність каналів підключення Дата-центру збільшено до 320 Гбіт/с
Завдяки розширенню технічних можливостей Укртелекому, зокрема збільшенню ємності з’єднань з Інтернет-магістраллю в більшості областей України, якість надання послуги «ОГО!» значно підвищилася.
Укртелеком завжди приділяв велику увагу інвестиціям у власну мережу, адже саме її потужності складають основу надання якісних послуг усім категоріям споживачів. З 2011 року Укртелеком, як офіційний постачальник та провайдер телекомунікаційних послуг УЄФА ЄВРО 2012™, виконав на власній мережі значний обсяг інфраструктурних робіт. Завдяки цьому мережа нашої компанії не тільки утвердилася в статусі найпотужнішої в Україні, а й стала однією з найсучасніших серед європейських операторів.
Вже найближчим часом ємність з’єднань з Інтернет-магістраллю зросте до 40 Гбіт/с ще в п'яти регіонах України, зокрема АР Крим, Одеській, Полтавській, Херсонській областях. Компанією заплановано значне розширення пропускної здатності оптичної магістралі: пропускна здатність між центральними вузлами Укртелекому в Києві та Дніпропетровську зможе досягати до 4Тбіт/с з резервуванням
Наша мережа може прийняти на сьогодні ще сотні тисяч нових абонентів «ОГО!» – без мінімальної втрати швидкісних та якісних показників надання послуг. Також вона повністю технічно готова до впровадження інноваційних сервісів та послуг, які найближчим часом Укртелеком представить на ринку.
Последний раз редактировалось Rap; 15.03.2013 в 10:29.
подскажите район суворовского район хотим установить городской телефон, куды обращаться - заранее спасибо
Toyota Corolla
и вот я снова юзаю ОГО ГО от национального провайдера связи...
Постоянно гаснет лампочка интернета на роутере, звонил в тп 3 раза, на следующий день пришел мастер и начал осматривать скрутки на линии до дома. Схема простая: с чердака дома до телефона идет военно-полевой кабель, от чердака и до столба идет медная пара, а что дальше - непонятно, лестницы нет в наличии. Но суть не в этом, мастер пришел, заменил старую скрутку новой, пока делал новую, военно-полевой кабель еще порвался в двух местах, таким макаром имеем 3 скрутки, вместо одной старой.
На мои слова "шо может как бэ пора заменить кабель на новый" - прозвучал ответ: "я созванивался с центром - линия в порядке"
Здорово, только сейчас я понял, что чем больше скруток, тем лучше будет качество сигнала
свершилось! сегодня мне наконец протащили в дом оптику от Бриза и я могу забыть богомерзкий куротелеком как страшный сон!
последние несколько месяцев входящая скорость с трудом доползала до 10 мегабит, но всё же доползала. а входящая с трудом бывала до полумегабита. бесило неимоверно. при том, что вполне раньше работало до двух мегабит на отдачу.
в понедельник пойду отключать услугу.
хочу передать для работников куротелекома эту замечательную песню.
пользуясь случаем, продам два модема - zyxel p600 и dlink dsl-2540u средней поюзанности.
Социальные закладки