Тема: Степан Бандера - герой Украины

Ответить в теме
Страница 1445 из 1531 ПерваяПервая ... 445 945 1345 1395 1435 1443 1444 1445 1446 1447 1455 1495 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 28,881 по 28,900 из 30617
  1. Вверх #28881
    User banned
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    Реалист,хватит нести пургу.
    Дядя, ты спишь когда-нибудь? Пургу ведь ты несёшь! Как ручки не устанут? Видать больше нечем заняться на пенсии. И сон уже не тот, но в таком возрасте очень вредно проводить время за ПК. Посмотрите он весь форум замел! 50000! Судя по сообщениям в этой теме одни старые пердуны собрались. Все ностальгируют по Союзу. Никто реально не оценивает обстановку. Оппонентам здесь не место, среди профессионалов, заклюют!

2. Вверх #28882
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Цитата Сообщение от SS77 Посмотреть сообщение
    Дядя, ты спишь когда-нибудь? Пургу ведь ты несёшь! Как ручки не устанут? Видать больше нечем заняться на пенсии. И сон уже не тот, но в таком возрасте очень вредно проводить время за ПК. Посмотрите он весь форум замел! 50000! Судя по сообщениям в этой теме одни старые пердуны собрались. Все ностальгируют по Союзу. Никто реально не оценивает обстановку. Оппонентам здесь не место, среди профессионалов, заклюют!
    что сказать-то хотел?

3. Вверх #28883
    User banned Аватар для ALKA
    Оппонентам здесь не место, среди профессионалов, заклюют!
    бойси мини....

4. Вверх #28884
    Посетитель Аватар для Pravdist
    Чебурарашку больше бояться надо, он шустрее. На полтора года моложе, а уже более 50000! Для этого одного профессионализма мало. нужно ещё и любить это дело.

5. Вверх #28885
    Цитата Сообщение от Pravdist Посмотреть сообщение
    Чебурарашку больше бояться надо, он шустрее. На полтора года моложе, а уже более 50000! Для этого одного профессионализма мало. нужно ещё и любить это дело.
    бойси нас с Чебурашкой....Трепещщщи шляпа !

6. Вверх #28886
    User banned
    ALKA ты где?
    Последний раз редактировалось SS77; 05.03.2013 в 12:56.

7. Вверх #28887
    ALKA ты где?
    Палишься ? По лесу прошел слушок что ты клон Реалистовский...как бы то ни было живи долго...и создавай массовку...

8. Вверх #28888
    User banned
    бандит украинского народа и не только украины,а и советов-это бандэра ваш любимый уважаемые из западной украины

9. Вверх #28889
    Живёт на форуме Аватар для Клоун
    На ім’я голови сільської ради села Н. Заліщицького району зі Східної України надійшов лист такого змісту: «Я - колишній солдат спецгрупи НКВД, яка під маркою бандерівців у 1944-1945 рр. проводила масові вбивства невинних людей на Тернопільщині. Наша група позбавила життя не один десяток людей, яких ми вбивали ніби за симпатії до совітської влади. І ось нині, на схилі літ, стоячи над могилою, хочу висповідатись, розповісти правду, хто насправді проводив оті криваві акції. Мені привиджуються ті нещасні, які просили в нас пощади, але пощади їм не було... Часто у снах чую крик чотирирічного хлопчика: «Не бий мого татка!!!». Він вирвався із рук нашого старшини, при тім укусив його за палець. Тоді старшина вхопив хлопчика за ніжки і з усього маху вдарив об стінку головою… Мозок із розбитої голови дитини бризнув по хаті - на нас, на наші руки, на обличчя. Я за той час розстріляв двох сестричок 10-ти і 12-ти років. Вони заціпеніли від жаху і навіть не розуміли, що відбувається. Батько і мати на колінах благали нас, щоб ми пощадили хоча б дітей і теж не розуміли, за що їм така кара - просили: «Хлопці, схаменіться, ми ж ні в чому не винні...» (вони думали, що ми - бандерівці). А ми звинувачували їх у тому, що їхні старші два сини пішли на фронт. Хоч ми добре знали, що людей призовного віку забирали силою, не питаючи, хоче хтось іти на війну чи ні. Таких випадків було багато, але мені запам’ятався особливо оцей. Голос того хлопчика: «Не бий мого татка!». Зойки нещасних сестричок та їхніх батьків останнім часом переслідують мене вдень і вночі. Пішов я у церкву і висповідався. Старенький священик зблідлими вустами прошепотів: «Сину, великі твої гріхи, але оскільки ти каєшся і тебе змушували скоїти такий гріх твої командири, я, як священик, можу дати тобі розгрішення. І дам, але тільки тоді, коли ти напишеш у ті села, де ви проливали невинну кров, та ще й під чужу марку». Я знаю, пане голово, що цього люди не простять мені ніколи - надія тільки на Бога. Адже ішов я убивати людей не сам від себе. Це вони, наші командири-чекісти, змушували нас. Завжди, коли ми, солдати, відмовлялися когось убивати, погрожували: «Хотітє бить чістєнькімі?!! Расстреляєм саміх как собак!!!». Ми боялися один одного і ніколи поміж собою не обговорювали свої вчинки, навіть під час пиятики. Але коли через якийсь час наш старшина по необережності сам у себе вистрелив з автомата і в муках помер, ми мовчки переглянулись, і я подумав: «Оце тобі, гаде, за тих невинних людей, за того хлопчика...». Хоч у самих теж руки були в крові. Розкажіть, пане голово, усім у селі про мого листа. Хай знають люди, хто насправді знищив їхніх сусідів. Не бандерівці, ні!!! Це ми, чекісти, так криваво провокували наших людей. А винна в тому сатанинська, кривава, совітська влада...

Р. S. І треба ж, головою сільської ради був якраз син одного із братів, що пішли 1944 року на фронт, батьків яких, сестричок і братика було знищено нелюдами-чекістами у березні 1945 року. Ридав, читаючи листа, голова, і в розпуці бив кулаками об стіл. У неділю пішов до церкви і на сповіді покаявся за свій гріх, що протягом багатьох років він і його родина носили в серці образу та гнів, що проклинали невинних героїв-повстанців, які полягли у боротьбі за волю України і до смерті їхньої родини, як нарешті з’ясувалося, не мали ніякого відношення. На сповіді ридали обидва - голова і священик.
    Розповідь тернопільчанина опрацював
    Левко ПАРАЩАК.
    Часопис «Прикарпаття», 30 квітня 2005 р.
    «Фашисты будущего будут называть себя антифашистами».
    (Уинстон Черчилль)

10. Вверх #28890
    User banned
    Цитата Сообщение от Клоун Посмотреть сообщение
    На ім’я голови сільської ради села Н. Заліщицького району зі Східної України надійшов лист такого змісту: «Я - колишній солдат спецгрупи НКВД, яка під маркою бандерівців у 1944-1945 рр. проводила масові вбивства невинних людей
    Почти по Репину - вся бандеровская и свободовская мразь письмо "ЕНКАВЕДIСТА" в 2005 году сочиняла

11. Вверх #28891
    User banned
    Цитата Сообщение от RJK Посмотреть сообщение
    Почти по Репину - вся бандеровская и свободовская мразь письмо "ЕНКАВЕДIСТА" в 2005 году сочиняла
    ну их "история" рисуется не с 2005 года:

12. Вверх #28892
    Цитата Сообщение от Клоун Посмотреть сообщение
    На ім’я голови сільської ради села Н. Заліщицького району зі Східної України надійшов лист такого змісту: «Я - колишній солдат спецгрупи НКВД,
    Случайно не Истинко написал ?

13. Вверх #28893
    User banned
    Цитата Сообщение от Nerto Посмотреть сообщение
    Поняття «українського націоналіста», «націоналістичного руху» має зовсім інше значення, ніж на Заході. Українській націоналістичний рух не має нічого спільного з нацизмом, фашизмом або націонал-соціалізмом [гітлерівським]. Український націоналізм бореться проти імперіалізму, проти тоталітаризму, расизму і всякої диктатури.
    Ім’я «український націоналіст» співзвучно з «український патріот», який є готовий боротися за свободу свого народу, жертвувати для свого народу навіть життя.

Степан Бандера
    Хорошо сказано ... А вот евреи причем (те, которые убиенные сим националистом) ?
    Последний раз редактировалось King888; 11.03.2013 в 16:19.

14. Вверх #28894
    User banned
    Цитата Сообщение от King888 Посмотреть сообщение
    Хорошо сказано ... А вот евреи причем (те, которые убиенные сим националистом) ?
    Хе...ща шановное панство начнет тулить, что нацик с евреем- братья навек....

15. Вверх #28895
    User banned
    Цитата Сообщение от Фельд Посмотреть сообщение
    Хе...ща шановное панство начнет тулить, что нацик с евреем- братья навек....
    До такой степени их любили, аж убивали без удовольствия ....

16. Вверх #28896
    Новичок
    Почитав. Зрозумів. Вся історія Росії, історія великої брехні. Там не можу бути демократії. Там лишень авторитаризм. При демократії вилізе назовні,що ідеологічне підгрунтя Росії націонал-соціалізм."Націонал " - домінування однієї раси над всіма іншими. Тобто домінування так званих русских над іншими. Соціалізм- верховенство інтересів держави над інтересами людей. Єтноси в Росії не розвиваються. Вони подавлені, пригноблені. Чи герой Бандера? Для українців так. У росіян віками виховувлася ксенофобія, тому прийняти когось героєм, окрім російського героя, справа несприйнятна і дуже шкідлива. Я бачу проблему росіян у вихованні. Насправді ніякого російського народу немає і не було ніколи. Є насильно зігнані в одну державу різні єтноси, з різними віросповіданнями. Розуму , аби знайти спільну ідею для цих етносів не вистачає, тому без авторитаризму утримати їх просто не можливо. Вже нині Росія платить данину Чечні. Данина за спокій. Всі розмови про єврейські заговори, та міжнародну мафію, що розвалили Радянський союз - міф, що оправдує нездатність Росії анвести лад в середині країни. Для України ситуація інша. Ще належить провести велику просвітницьку роботу, аби змінити світоглядні уявлення українців ( в Одесі в т.ч.) . Свобода буде лищень набирати голоси , особливо в регіонах, де традиційно розпалюється національна неприязнь, та українофобія. Одеса мабуть лідирувала в таких настроях, тому там і буде найбільший приріст підтрими Свободи. Я памятаю, коли до ас в Київ приїжджали спостерігачі з регіонів, де традиційно має вплив російська пропаганда. Але в результаті люди побувавши в Києві , та поспілкувавшись з людьми, міняли свої погляди на протилежні. Владаце зрозміла, і більше не практикує таких речей. Зараз на виборах спостерігачі в Києві "братки"., кримінал. Висновок такий браття. Час змінився. Звичайно, що правда про Бандуре та ОУН-УПА буде лишень поширюватися. Одеса - маленький осрівок українофобії серед україномовного інформаційного простору. Думаю не варто витрачати час на відсторонення від влади мафії.

17. Вверх #28897
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от lyubomirlesnik Посмотреть сообщение
    Чи герой Бандера? Для українців так...

Звичайно, що правда про Бандуре та ОУН-УПА буде лишень поширюватися. Одеса - маленький осрівок українофобії серед україномовного інформаційного простору. Думаю не варто витрачати час на відсторонення від влади мафії.
    Обнять и плакать... вот даже рука не подымается... пишите еще, нам очень важно и нужно ваше беспристрастное, грамотно выраженное и обоснованное мнение по сабжу.
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

18. Вверх #28898
    Цитата Сообщение от lyubomirlesnik Посмотреть сообщение
    Почитав. Зрозумів.
    походу ничего ты не понял. вообще.

19. Вверх #28899
    Новичок
    На прохання читачів з Одеського форуму продовжу. В сучасному світі маніпуляція свідомістю людей проводиться через дозування інформації.Хто не знає, що наш президент мафіозі? Хто не знає, що партія регіонів - партія олігархів, що отримали капітали кримінальним шляхом? Знають діти в дитячому садку. Але. Але чи хочуть вони відповідати за те , що довели до межі виживання мешканців України? В тому числі і тих ветеранів і пенсіонерів, що так захищають зараз проросійські організації в Одесі, Харкові та Криму. Звичайно ні. Чи бояться вони людей? Звичайно дуже бояться.А бояться найбільше об"єднання України. У партії регіонів два шляхи: або вони при владі , або по тюрмах. Аби не попасти до тюрми влада зараз використовує будь-які методи, аби політики чесні, ,принципові не прийшли до влади. Одним з методів інформаційної війни є маніпулявання навколо особистості Степана Бандери. Дуже рекомендую книгу Чаленка "Степан Бандера". За її розповсюдження в Російській Федерації наступає кримінальна відповідальність. Чому? Тому,що в ній наведені документальні матеріали про діяльність УОН-УПА. А з документів випливає,що ті хто вважали себе борцями за "світле майбутнє" насправді являються кримінальними злочинцями.З документів випливає, що Росія , як правонаступниця Радянського союзу, продовжує політику експансі та колонізації України. В чому геній Степана Бандери? В тому, що він використав протистояння двох диктаторів, двух агресорів, Сталіна та Гітлера для позбавлення від Радянської окупації України. Війна це брудна справа. Тому наша задача зараз, вивчати історію, такою, яка вона була, аби не допустити війни в подальшому. Теперішня політика Росії може призвести до війни, більш того, Росія готується до війни. Імперій без воєн не буває. Чи готуються до війни США та Китай? Звичайно так. Ми з вами шановні будемо в ролі гарматного м"яса у цих війнах.

20. Вверх #28900
    На прохання читачів з Одеського форуму продовжу.
    тебя вроде никто не просил. я - так точно.
    Последний раз редактировалось Че Бурашка; 25.03.2013 в 19:51.

Ответить в теме
Страница 1445 из 1531 ПерваяПервая ... 445 945 1345 1395 1435 1443 1444 1445 1446 1447 1455 1495 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права