Результаты опроса: Я...

Голосовавшие
1701. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • националист(ка)

652 38.33%
  • не националист(ка)

248 14.58%
  • антинационалист(ка)

111 6.53%
  • национализм не поддерживаю ни в какой форме

580 34.10%
  • сам(а) не знаю, кто я

110 6.47%

Тема: А Вы националист?

Закрытая тема
Страница 1321 из 1468 ПерваяПервая ... 321 821 1221 1271 1311 1319 1320 1321 1322 1323 1331 1371 1421 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 26,401 по 26,420 из 29360
  1. Вверх #26401
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Шановний, якщо Ви такий запеклий націонал-шовініст (зі знанням справи і історії), то наведіть тут факти зради? Хто й кому?
    А чи могли поневоленні зрадити поневолювачам вже тим, що розпочали боротьбу з ними за свою ж волю?? Тоді і гітлер зрадив побратима сталіна, а той його, бо бажав перехитрити!

І непотрібно використовувати модні вирази, змісту яких Ви не тямите, бо національна ідея це ось це: націона́льна іде́я — акумулятор прогресивних національних програм, політичних ідей, гасел, цінностей, рушій національного прогресу, основа національно-визвольних рухів, національної самосуверенізації. Н.І. становить платформу національної ідеології, визначає теоретичні засади національної свідомості. Поряд з Національною ідеєю розрізняють також термін Ідея Нації, що вбирає в себе яскравий образ перспективного майбутнього нації, що, як правило міститься поза межами одного покоління і силою своєї притягальності та емоційного забарвлення пориває його та наступні покоління до осягнення поставленої цілі."

Чого саме з цього Ви не помітили у національно-визвольних рухах народів України?
    І де українська національная ідея? Ви ж колишній комуніст, котрий зрадив своїх товаришів по партії. Якби я був комуністом, до залишився ним до смерті, бо власний світогляд, це не свиня на базарі. Ви хотіли приклади зради, я його навів. А по суті ви нічого сказати не змогли, що яскраво висвітлює неміч нациків.

2. Вверх #26402
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от gfer Посмотреть сообщение
    Мене теж не дивує, чому ви так заперечуєте Київську Русь і їх жителів, стверджуючи що це якийсь міф. Я навіть можу сказати, чому ви так кажите привівши вашу теорію

На цьому обмежуся описувати імперську маячню.
    Це ви продукуєте маячню. А по суті ви нічого не сказали. Бо нічого, адже те, що я написав власноруч, чого ви не змогли, коли наводили цитату, відповісти по суті не змогли. Тому я вважаю, що нацикам не можна керувати навіть лопатою, бо навіть її зламають. Хай сидять по хатах, ниють на бандурі, жеруть горілку з салом, витираючи засмальцьовані пальці об шаровари. У цьому випадку вони не нанесуть шкоді Україні, котру вони "люблять" до першого ліпшого пана, котрий гарно заплатить.

Я Київську Русь не заперечую. Така була. Але вона распалася, а її рештки були остаточно зруйновані татарьскою навалою. Знесилені та обескровлені замлі нинішньої України опинилися під литовцями потіми під поляками. Далі я вже все описав. А от Київська Русь = Україна, то зухвала брехня, міф, котрий покликаний закрити пробоїну в власній свідомості, коли дехто починає шукати справді щось суто українське героїчне та видатне у досить немічній історії України. Я це розумію, батьківщину не вибирають. Але якщо визнати власну історію, зробити висновки з помилок, то в України буде шанс на краще майбутнє. А брехня консервує відсталість та неміч України. Амінь.
    Последний раз редактировалось George_S; 26.02.2013 в 09:13.

3. Вверх #26403
    Новичок Аватар для Teladi
    Цитата Сообщение от Злой Гений Посмотреть сообщение
    Этих националистов еще нужно разделить на группы. Украинских...Русских....Общеславянских... я проголосовал ,типа сам националист...Но я за обединение славянских народов .(Украина ,Россия ,Белоруссия).Поэтому вопрос о национализме нужно было ставить конкретнее...
    Ну, мы про Украину говорим, я полагал. Поэтому я имел ввиду украинских националистов.

4. Вверх #26404
    Не покидает форум
    Агов, де опоненти?

Немає, сказати нічого...

5. Вверх #26405
    User banned
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    Це ви продукуєте маячню. А по суті ви нічого не сказали. Бо нічого, адже те, що я написав власноруч, чого ви не змогли, коли наводили цитату, відповісти по суті не змогли. Тому я вважаю, що нацикам не можна керувати навіть лопатою, бо навіть її зламають. Хай сидять по хатах, ниють на бандурі, жеруть горілку з салом, витираючи засмальцьовані пальці об шаровари. У цьому випадку вони не нанесуть шкоді Україні, котру вони "люблять" до першого ліпшого пана, котрий гарно заплатить.

Я Київську Русь не заперечую. Така була. Але вона распалася, а її рештки були остаточно зруйновані татарьскою навалою. Знесилені та обескровлені замлі нинішньої України опинилися під литовцями потіми під поляками. Далі я вже все описав. А от Київська Русь = Україна, то зухвала брехня, міф, котрий покликаний закрити пробоїну в власній свідомості, коли дехто починає шукати справді щось суто українське героїчне та видатне у досить немічній історії України. Я це розумію, батьківщину не вибирають. Але якщо визнати власну історію, зробити висновки з помилок, то в України буде шанс на краще майбутнє. А брехня консервує відсталість та неміч України. Амінь.
    Щось Ви останнім часом зациклились на Польщі. Київська Русь (Рюрика, Ігоря, Ольги...) на яких земля розташовувалась в основному? З таким успіхом я буду стверджувати що Росія це залишок Золотої Орди, а потім французів...ми розглядаємо історичні аспекти ( хто був першим: курка чи яйце), чи нас більше цікавить сучасність?

6. Вверх #26406
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    Щось Ви останнім часом зациклились на Польщі. Київська Русь (Рюрика, Ігоря, Ольги...) на яких земля розташовувалась в основному? З таким успіхом я буду стверджувати що Росія це залишок Золотої Орди, а потім французів...ми розглядаємо історичні аспекти ( хто був першим: курка чи яйце), чи нас більше цікавить сучасність?
    Польща - мати України і це важливо для поняття природи українського націоналізму. От тому я звертаюся до цього питання, хоча дехто роспинався на форумі, що Україна це нащадок Київської Русі.

Щодо Росії. Вона йде з Північної Русі, котра потім була під татарами, але змогла зберегти свої звичаї. Так, татари вплинули на Росію в кращий бік, як це не дивно, адже вони подали приклад майбутнім на той час росіянам, як створювати великі держави, але основні звичаї Росія зберегла. Вона не може бути нащадком Орди тому, що Росія згодом підкорила Орду, точніше ті держави, котрі з'явилися на її рештках, при цьому залишившись при своїх звичаях та інтересах. Аналогії з Україною тут не проглядається, якраз навпаки, з величезних територій були прибрані татарскі звичаї і замінені звичаями Росії, окрім власне Татарстану, татарської держави у складі Росії. І вона їх не відпустить і це визнано всіма країнами світу.

І як Орда зникла на території Росії, так і Київська Русь зникла на територї нинішньої України під тиском литовців, а потім поляків. І тому Україна не є нащадком Київської Русі, так само як Росія не є нащадком Орди.

І коли росіяни під час Руїни, котру заварили самі українці, взяли Київ, то вони зустрілися з людьми іншого складу, котрий відрізнявся від вже на той час давніх русичів.

7. Вверх #26407
    User banned
    То українців не було...то вони самі кашу заварили... З останньою фразою майже згоден- люди були різні, але не забувайте що і Київська Русь - це був штучно створений союз слов"янських племен і, думаю, не зовсім на добровільній основі. Це майже те ж, на той час, як і радянський народ нещодавно. Щось я втратив нитку...що ми обговорюємо взагалі? Бо наш діалог стає дуже вже схоластичним. Так, у деяких своїх висловах, вважаю Ви праві, але чомусь підганяєте все під свій світогляд, або ж трохи перекручуєте і тоді все звучить наче і вірно, але не зовсім. Мабуть у нас така вже традиція завжди переписувати під когось історію, та трактувати її як заманеться

8. Вверх #26408
    Не покидает форум
    То українців не було...то вони самі кашу заварили... З останньою фразою майже згоден- люди були різні, але не забувайте що і Київська Русь - це був штучно створений союз слов"янських племен і, думаю, не зовсім на добровільній основі. Це майже те ж, на той час, як і радянський народ нещодавно. Щось я втратив нитку...що ми обговорюємо взагалі? Бо наш діалог стає дуже вже схоластичним. Так, у деяких своїх висловах, вважаю Ви праві, але чомусь підганяєте все під свій світогляд, або ж трохи перекручуєте і тоді все звучить наче і вірно, але не зовсім. Мабуть у нас така вже традиція завжди переписувати під когось історію, та трактувати її як заманеться
    Між роспадом Русі та Руїною минуло приблизно 400 років. За цей час русичи зникли і виникли українці, все послідовно.

Обговорюється анатомія націоналізму і я підвожу основу під власну думку про те, що нациками нічого не можна довіряти. Нехай сидять по хатах, дудлять горілку та їдять сало. Україні буде краще без них. До речі, у України є невеликий шанс на те, що вона не перетвориться в остаточну дупу. Цей шанс у тому, що до Україні за радянські часи приєднали багато територій, населених людьми з іншим менталітетом, більш схожим на російський. А це буде більше ладу в Україні і є кому протистояти беспринципним і продажним нацикам.

9. Вверх #26409
    User banned
    Між роспадом Русі та Руїною минуло приблизно 400 років. За цей час русичи зникли і виникли українці, все послідовно.

Обговорюється анатомія націоналізму і я підвожу основу під власну думку про те, що нациками нічого не можна довіряти. Нехай сидять по хатах, дудлять горілку та їдять сало. Україні буде краще без них. До речі, у України є невеликий шанс на те, що вона не перетвориться в остаточну дупу. Цей шанс у тому, що до Україні за радянські часи приєднали багато територій, населених людьми з іншим менталітетом, більш схожим на російський. А це буде більше ладу в Україні і є кому протистояти беспринципним і продажним нацикам.
    З вами потрібно сперечатись лише за пляшкою оковитої і бажано це розпочинати робити у п"ятницю ввечері... часу до понеділка достатньо, тим більше що після третьої, зазвичай, кожен слухає лише сам себе...

10. Вверх #26410
    Не покидает форум
    З вами потрібно сперечатись лише за пляшкою оковитої і бажано це розпочинати робити у п"ятницю ввечері... часу до понеділка достатньо, тим більше що після третьої, зазвичай, кожен слухає лише сам себе...
    Я зовсім не п'ю спитрне, оковита мені не потрібна. ))

11. Вверх #26411
    User banned
    Я зовсім не п'ю спитрне, оковита мені не потрібна. ))
    Шкода...тоді нам буде важко зрозуміти один одного...дійти згоди що усе другорядне...а музика вічна...
    Последний раз редактировалось Владимир Ц.; 26.02.2013 в 21:20.

12. Вверх #26412
    Не покидает форум
    Жаль...тоді нам буде важко зрозуміти одне одного...дійти згоди що усе другорядне...а музика вічна...
    Мені і так все зрозуміло. Батьківщину не вибирають і так хочеться вірити у те, що вона колись була шановна своїми сусідами, але, на жаль, для України це не так. Може, в майбутньому Україна навчиться жити гідно, але поки надії мало.

13. Вверх #26413
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от RаntаN Посмотреть сообщение
    так шо свидомым Ваш совет вряд ли поможет.
    Ну зачем же по своим то?
    Как известно, в Одессе самые "свидомые" национал-шовинисты - это "новороссы"!
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

14. Вверх #26414
    Мені і так все зрозуміло. Батьківщину не вибирають і так хочеться вірити у те, що вона колись була шановна своїми сусідами, але, на жаль, для України це не так. Може, в майбутньому Україна навчиться жити гідно, але поки надії мало.
    Нешановний пане, судячи по Вашим постам упевнений, що вона (Україна) Вам не Батьківщина, а лише місце Вашого народження!
    А це (повірте) різні речі...

15. Вверх #26415
    Мистер Сарказм

Ну зачем же по своим то?
    Как известно, в Одессе самые "свидомые" национал-шовинисты - это "новороссы"!
    Не говоря уже о бывалых "одэсытив" с "ДерибаССовской" (с), Bivaliu ).
    Слава українським українцям української України!

16. Вверх #26416
    Не покидает форум
    Нешановний пане, судячи по Вашим постам упевнений, що вона (Україна) Вам не Батьківщина, а лише місце Вашого народження!
    А це (повірте) різні речі...
    Але це не привід брехати направо і наліво. Брехня консервує відсталість на неміч України. А нацики тим і займаються, брешуть і зраджують, як було при помаранчах. Вони виявилися особливо небезпечними нікчемами для України. До речі, той інтернаціонал, котрий сьогодні керує Україною, куди більш патріотичний, ніж нацики, ледацюги та невдахи. А вам я не вірю ні на грош, ви вже відреклись від своїх колись. Але все марно, нацики вам не подадуть, ви поставили на хвору коняку.

17. Вверх #26417
    User banned
    Партия "РодЫна" и обественные организации, созданные в Одессе на деньги Путина: "Дозор", "Колокол", "Форпост", "Евреи против Гурвица" и т.д. регулярно проводят свои провокационные акции, такие как например: "Русский марш", "Марш антифашистов", а теперь они наденут вышиванки и в украинской национальной одежде выйдут кричать ксенофобские лозунги.
    Какая их цель не трудно догадаться:

1. Очернение нас и нашей страны в наших же глазах, перед предстоящими выборами.
    2. Заставить людей голосовать не за повышение стандартов уровня жизни, здравоохранения, экологии, культуры, законности, устранение коррупции, а за что-то другое..., которое хотят нам внушить.
    3. Кум Путина Медведчук готовится к власти в нашей стране Кремлем и за деньги Кремля.

Особенно радуют комментарии))

http://www.*******/article/279619

18. Вверх #26418
    User banned
    Цитата Сообщение от Добро Посмотреть сообщение
    Партия "РодЫна" и обественные организации, созданные в Одессе на деньги Путина: "Дозор", "Колокол", "Форпост", "Евреи против Гурвица" и т.д. регулярно проводят свои провокационные акции, такие как например: "Русский марш", "Марш антифашистов", а теперь они наденут вышиванки и в украинской национальной одежде выйдут кричать ксенофобские лозунги.
    Какая их цель не трудно догадаться:

1. Очернение нас и нашей страны в наших же глазах, перед предстоящими выборами.
    2. Заставить людей голосовать не за повышение стандартов уровня жизни, здравоохранения, экологии, культуры, законности, устранение коррупции, а за что-то другое..., которое хотят нам внушить.
    3. Кум Путина Медведчук готовится к власти в нашей стране Кремлем и за деньги Кремля.

Особенно радуют комментарии))

http://www.*******/article/279619
    Странно. А в заметке совсем другое написано...
    Когнитивный диссонанс?

19. Вверх #26419
    Не покидает форум Аватар для Гудвин
    Цитата Сообщение от AlexxK Посмотреть сообщение
    Странно. А в заметке совсем другое написано...
    Когнитивный диссонанс?
    Так это Путин подменил одну заметку - на другую)))))))))))))
    Да, это не Рио-де-Жанейро!

20. Вверх #26420
    Брехня консервує відсталість НА неміч України..
    Якщо беретесь писати мовою народу, серед якого мешкаєте, то пояснюйте, як зрозуміти вираз "...відсталість НА неміч"?? Що на неміч є ще й прогрес??

До речі, той інтернаціонал, котрий сьогодні керує Україною, куди більш патріотичний, ніж нацики, ледацюги та невдахи..
    А тут поясніть на прикладах, у чому Ви це помітили: в законі щодо мов, чи пенсійному, чи то у Харківських угодах?
    Де Ви угледіли той міфічний патріотизм "інтеГнаціонал-шовіністів"?

А вам я не вірю ні на грош, ви вже відреклись від своїх колись. Але все марно, нацики вам не подадуть, ви поставили на хвору коняку.
    А я Вас і не закликав, я не "батюшка". Це лише у Вас програма "Правда", у мене її немає...
    Від кого це я відрікся? Поясніть мені.
    Я, на відміну від Вас, тут народився (і мої пращурі народились/померли до відомого мені 4-го коліна), тут я є і тут (надіюсь) доведеться Богу рапорт скласти...
    Подають, вуйку, подібним до Вас, зокрема і за те, що Ви тут "клепаєте"...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 28.02.2013 в 12:16.

Закрытая тема
Страница 1321 из 1468 ПерваяПервая ... 321 821 1221 1271 1311 1319 1320 1321 1322 1323 1331 1371 1421 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права