| ||
Хероям страшно?Я думаю, причина такої бравади "Свободівців" щодо Куніс дуже проста – вона не відповість Тягнибоку чи Мірошниченку, бо просто не здогадується про їх існування.
Довести, що слово "жид" не є образливим, Тягнибоку з Мірошниченком варто в інший спосіб – наприклад, почавши застосовувати його щодо людей, які можуть їм відповісти.
Я хочу подивитися, як Тягнибок або Мірошниченко назве "жидом" свого майбутнього колегу по парламентській опозиції Едуарда Гурвіца.
Або коли вони прийдуть на ТВі – то нехай назвуть "жидом" нового керівника каналу Віталія Портнікова.
Чи, може, Мірошниченко публічно назве "жидом" свого колишнього роботодавця Григорія Суркіса?
Або ще цікавіше – хочу подивитися, як Тягнибок з Мірошниченком назвуть "жидом" Ігоря Коломойського.
Вперед, чому ні? Це ж слово літературне! Ви ж самі пишете, що воно з мови Шевченка. Так доведіть на прикладі Коломойського, що це так!
Но тягничпок будет молчать,потому что собаку,кусающую хозяина - бьют палкой по хребту.А тягничпок боится получить палкой по хребту от кормильца )))))))))До речі, Коломойський ще має подвійне громадянство – України та Ізраїлю. Тому "Свобода" як партія, віднині наділена владою, просто зобов'язана зупинити це порушення закону. І довести, що всі чутки про якісь особливі стосунки з цим олігархом є чорним піаром.
Да, это не Рио-де-Жанейро!
Что ты там себе за мультиков напридумывал? Какой патриотизм? Есть показания хозяев Бандеры:А садомазохизм пишется слитно, эксгибиционист-грамотей.Нюрнбергский процесс. Сборник материалов. М.,1952,т.2,с 643-644). Заместитель начальника 2-го отдела абвера (абвер-2) полковник Эрвин Штольце показал:"...В октябре 1939 года я с Лахузеном привлек Бандеру к непосредственной работе в абвере. По своему характеру Бандера был энергичным агентом и одновременно большим демагогом, карьеристом, фанатиком и бандитом, который пренебрегал всеми принципами человеческой морали для достижения своей цели, всегда был готов совершить любые преступления... Тот же Штольце обратил внимание еще на одну примечательную особенность характера С. Бандеры, а именно - его неуемную жадность к деньгам, что, собственно, и явилось настоящей причиной его ареста немцами в начале войны. "В августе 1941 года Бандера был арестован. Аресту послужил тот факт, что он в 1940 году, получив от абвера большую сумму денег для финансирования оуновского подполья... пытался их присвоить и перевел в один из швейцарских банков...Аналогичный факт имел место и с Мельником..."![]()
Молодцы господа антифашисты !! бдите,ибо враг не дремлет,продолжайте и дальше ваш скорбный труд,боритесь с этими подлыми фашистскими факами))))),
Паспорт відкриватиме двері до Київради
Активісти кампанії "Дамо раду Києву!", які брали участь у штурмі Київради, що відбувся 7 лютого, домовилися з депутатами про вільний вхід в будівлю Київради на Хрещатику, 36 для всіх киян. Про це УНН повідомили активісти кампанії "Дамо раду Києву".
Згідно проекту нових правил, які були вироблені впродовж чотирьох етапів перемовин, кожна людина, яка покаже паспорт з реєстрацією в Києві, має вільно проходити до Київради та Київської міської адміністрації. З собою не можна проносити холодну і вогнепальну зброю, транспаранти з незаконними гаслами, пити в середині будинку алкоголь та жити там.
В той же час для відвідування чиновників більше не потрібні перепустка-дозвіл чи запрошення, як зараз. Нові правила набудуть чинності після того, як їх підпише секретар Київради Галина Герега. Після штурму вона пообіцяла зробити це до 1-го березня.
У вівторок, 5 березня, учасники кампанії "Дамо раду Києву!" і депутати продовжать домовлятися про правила входу до зали голосувань Київради, де зокрема ділиться земля міської громади. Нещодавно в Київраду вже почали за жеребкуванням пускати представників громадських організацій, які подали заявки.
От себя добавлю, что инициировала это киевская "Свобода". А вы сидите по норам, ругайте её и тоскуйте по СССР, всхлипывая, что жить стало так херово. Что ж, "Свобода" не гордая. Улучшать будет жизнь всем, в отличие от "покращень" ВФЯ.
Социальные закладки