Розпорядник інформацій: Державна міграційна служба України
Кому: Сектор організації роботи зі зверненнями громадян та організації доступу до публічної інформації Департаменту управління справами та регіонального розвитку
Я,
Іванов Іван Іванович, згідно з Законом України «Про доступ до публічної інформації» прошу надати видповідь на наступни запитання:
1. На сайті ДМС України вказано, що у разі термінового (протягом 10 днів) оформлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон, треба сплатити за бланк 270 грн, згідно (п. 4 Порядку надання підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Державної міграційної служби платних послуг, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 року № 1098 «Деякі питання надання підрозділами МВС та ДМС платних послуг»). Але згідно пункту 5 цієї Постанови (У разі письмового звернення замовника щодо термінового надання послуги та можливості підрозділів МВС або ДМС надати послугу у строк до 10 днів, розмір плати збільшується на 100 відсотків.). Чому при терміновому оформленні паспорту розмір плати збільшен більш ниж 100 відсотків, адже згідно правил математики ця сумма повинна становити 240 грн?
2. За який саме бланк іде сплата?
3. Якщо ви маете на увазі пустий бланк паспорту, то чому саме я повинен сплачувати його, адже він залишається власністю держави (пункт 2. ПОЛОЖЕННЯ про паспорт громадянина України для виїзду за кордон ПОСТАНОВИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ Про затвердження положень про паспорт громадянина України та про паспорт громадянина України для виїзду за кордон)
Прошу надати мені відповідь у визначенний законом термін.
Відповідь прошу надіслати електроною поштою на адресу:
qwerty@qw@ty
Социальные закладки