| ||
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
вы привели в подтверждения своих взглядов "зверств"большевиков Бунина но спустя годы ..."С началом Второй мировой войны, в 1939, Бунины поселились на юге Франции, в Грассе, на вилле "Жаннет", где и провели всю войну. Писатель пристально следил за событиями в России, отказываясь от любых форм сотрудничества с нацистскими оккупационными властями. Очень болезненно переживал поражения Красной Армии на восточном фронте, а затем искренне радовался ее победам.
... Живя в нищете, прекратил публикацию своих произведений, много и тяжело болея, он все же написал в последние годы книгу воспоминаний, работал над книгой "О Чехове", вышедшей посмертно (1955) в Нью-Йорке.
Бунин неоднократно выражал желание возвратиться на Родину, указ советского правительства 1946 "О восстановлении в гражданстве СССР подданных бывшей Российской империи..." назвал "великодушной мерой".
И новости от ВО Свобода
Нардепа від Львівщини внесли до переліку "потенційних корупціонерів"
Шість керівників комітетів у парламенті потенційно можуть лобіювати свій бізнес. Такі результати аналізу, проведеного рухом "Чесно", пише "Українська правда".
Зокрема, такий ризик є вірогідним для голів комітетів з питань промислової та інвестиційної політики; бюджету; податкової та митної політики; транспорту і зв’язку; охорони здоров'я; екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.
Результати дослідження свідчать, що загалом 17 голів комітетів з 29-ти так чи інакше причетні до бізнесу: 6 безпосередньо і 11 – опосередковано. Причетність решти 12 голів комітетів до бізнесу встановити не вдалося.
У Партії регіонів: 11 з 13 голів комітетів – причетні до бізнесу, з них - тільки 3 відкрито. У ВО "Батьківщина": 3 з 9 голів комітетів - причетні до бізнесу, з них - 1 відкрито. У партії "УДАРУ Віталія Кличка": 2 з 3 голів комітетів – фактично є бізнесменами і займаються бізнесом відкрито. У КПУ: у 2 голів комітетів причетності до бізнесу не виявлено. ВО "Свобода" єдиний голова комітету причетна до бізнесу.
- Сех Ірина Ігорівна. ВО "Свобода". Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.
Львівські новини
Последний раз редактировалось Реакция; 23.02.2013 в 17:28.
А то, что Вы написали о ВО Свобода, к Бунину и его произведению "Окаянные дни", вообще никакого отношения не имеет. Понятно, что Вы ,хотите быть ближе к сабжу, но это не значит, что сваливая все в одну кучу, Вы последовательны. И кстати выше Вы писали, что МНЕ ВЫГОДНО писать в определенном стиле. Вы так и не обосновали (а я на этом тоже сделал акцент), в чем моя именно выгода?
На мой взгляд, Вы сегодня перевозбуждены...
Почему?
Я вышел из бана!!!
Социальные закладки