Сообщение от
boris1999
Начальнику Одеського міського Управління ГУ
МВС України в Одеській області
---------------------------------------------------------------
65045, м.Одеса, вул.. Преображенська №44
Ф.І. По Б. Рік народження . Адреса.
З А Я В А
/ в порядку вимог ст.ст. 55, 214 КПК України, про вчинення відносно
мене кримінальних злочинів, в результаті яких мені завдано в особливо
великих розмірах матеріальної шкоди, та визнання мене потерпілим/
Мною,( дата ), у відповідності з вимогами ЗУ «Про інвистаційну діяльність», ЗУ «Про фінансово-кредитні механізми управління майном при будівництві житла та операцій з нерухомістью» із ПП « «ЄДРПОУ №, розташоване за адресою: м.Одеса , вул. (Назва) № , на той час в особі директора ФІпо Б., був укладений договір № договору «Про інвестування».
Згідно цього договору я взяв на себе обов»язок проінвестувати будівництво квартири № , розрахунковою площею м.2, розташовану на -му поверсі в секції житлового будинку № комплексу «Південний» на 16-й станції Великого Фонтану за адресою: м. Одеса, вул.. Фонтанська дорога буд. 118»а».
Відповідно до умов договору, це будівництво квартири № я повинен був проінвестувати ПП «найм. » в сумі грн. У зв»язку з чим я був змушений взяти кредит в банку і у 200 р. вище зазначену суму в повному об»ємі виплатив, виконавши повністю взяті мною обов»язки.
У цьому договорі у п. зазначено, що ПП « », на основі договору №
укладеним із ТОВ «, код ЄДРПОУ , ПП « » набув право укладати договори, щодо продажу об»єкту інвестування.
Згідно п.п. договору передбачено, що ПП « « повинен провести будівництво вище вказаної квартири і здати її в експлуатацію в кварталі 200 р.
В період 200 -200 р.р. на вище вказаному будинку ТОВ « » та ПП « « » звели каркасну частину буд. № і фактично виконавши будівельні роботи на 20%-30% від проінвестованного, будівництво зупинили.
Мною, р. на адресу ПП « » був надісланий лист з проханням надати відповідь, коли буде завершено будівництво моєї квартири.
У своїй відповіді директор ПП « » , за вихідним № від р. повідомив, що
Але умови договору до цього часу не виконані. ПП « » і ТОВ » до
« Дата» мною на адресу ПП « » був знову надісланий запит з проханням повідомити про причини затримки будівництва та здачі в експлуатацію будинку № . Від ПП» », відповіді не
отримав .
р. мною знову, раз, був направлений запит. Відповіді не отримав .
Відмови від дачі відповідей на мої запити, ухилення від продовження будівництва комплексу, а також моєї квартири, ухилення від дачі в добровільному порядку документів і звітів про фінансування будівництва, про проведені частково будівельні роботи, а також повідомлення інвесторів керівництвом ТОВ « » про те, що наших грошей які ми внесли до ПП » на рахунках немає і будинки будуватися не будуть, мене остаточно убідило в тому .що керівниками ПП « » та ТОВ « » шляхом зловживання, умисно, із корисних мотивів, з метою одержання неправомірної вигоди для себе і інших осіб, шляхом складання фіктивних бухгалтерських документів, обманним шляхом незаконно зняли з банківських рахунків вкладені мною близько(сума ) моїх грошей присвоїли їх, створивши при цьому стійку злочинну групу із працівників ТОВ « », ПП « , та інших підприємств, створених у різних кінцях м. Одеси для розкрадання грошей інвесторів, чим завдали мені матеріальної шкоди в особливо великих розмірах.
Крім цього у 2012 р. мені стало відомо, що керівництвом ТОВ « « «», крім ПП « « , створили в різних місцях м.Одеси, для реалізації квартир в комплексі «Південний» ще кілька приватних підприємств, які теж займалися укладанням договорів про інвестування та реалізацією квартир комплексу, збором грошей для будівництва. Така схема позбавляє мене можливості проконтролювати і не дати можливості незаконно,неодноразово перепродувати мою квартиру другим інвесторам шахрайським шляхом. Не використання моїх грошових коштів і коштів інших інвесторів для будівництва житлового комплексу вбачають ознаки скоєння злочинів передбачених ст. ст. 191 ч. 5, 255 КК України.
На основі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 55 , 214 КПК України ,
П Р О Ш У:
1. У відповідності до вимог ст.. 214 КПК України мною подану заяву про вчинення відносно мене злочинів передбачених ст.ст. 191 ч.5, 255 КК України прошу внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
2. У відповідності до вимог ст. 55 КПК України по цій розслідуваній кримінальній справі визнати мене потерпілим.
3. З метою встановлення остаточної суми причиненої мені матеріальної шкоди прошу провести виїмку усіх документів в підприємствах причетних до проведення інвестування та будівництва моєї квартири, та також касових документів про зняття незаконно моїх грошей, які не використані по цільовому призначенню для будівництва квартири № буд. № , комплексу «Південний «, окремо.
4.Провести обмір виконаних будівельних робіт кв. № буд. № .
5. Провести судово-будівельну, судово-бухгалтерську експертизи, а також ряд інших слідчих дій для встановлення винних осіб вчинивши вище перелічені злочини, визначення суми заподіяної мені матеріальної шкоди.
6. Встановити, хто з винних осіб, коли і по яким документам зняли із банківських рахунків мої гроші і привласнили їх.
7. Перевірити, чи не перепродувалася незаконно, повторно, іншими приватними підприємствами створеними ТОВ « », які займалися складанням договорів на реалізацію квартир в комплексі «Південний» моя квартира № в буд. № комплексу по Фонтанській дорозі 118-а.
8.Виконати ряд інших дій виконання яких може виникнути при розслідуванні кримінальної справи.
9. З метою забезпечення можливості відшкодування заподіяної мені матеріальної шкоди по кримінальній справі накласти арешт на статутні капітали ПП « »,.ТОВ« », на приватні квартири, автомашини, інше майно яке підлягає арешту винних осіб, для погашення завданої мені матеріальної шкоди.
Про прийняті міри по моїй заяві прошу мене повідомити в установлений законом строк.
Додаток: копії договору № «Про інвестування»
від р., копії квитанцій: № « і других
документів « , всього на « « аркушах.
«Підпис» Ф.І.
Дата.
Социальные закладки