|
Вы думаете что этот вопрос оригинален? Этот вопрос задают неоднократно и во многих темах и единственно какие ассоциации он вызывает в адрес вопрошающего, это ассоциации с петухом (просто птичка такая) взлетевшим на забор чтоб покрасоваться перьями на своём хвосте.
У каждого своя причина для обсуждения, но большинство (я так полагаю) тут просто развлекаются.
Ваш метод подсказывает Вам... Ну и шо? Вы полагаете что мне от этого должно быть радостно?Ультрарадикальные партии есть в любой стране мира, но они редко добиваются успехов. В условиях Украины об этом не может быть и речи! Мой дедуктивный метод и интуиция подсказывают мне именно такой вариант развития событий.![]()
"График работы" депутата ВО "Свобода"
03 января 2013, 13:45
На днях один знакомый, журналист из Львова, в ответ на вопрос, что новенького происходит в старом Лемберге в свете триумфального шествия "Свободы" по Украине, прислал мне следующий "рабочий график":
6.00 – Підйом у холодному поту…Поплакатись що Росія не дала спати
7.00 - пошукати під ліжком агента НКВС
8.00 – Заспівати «Ще не вмерла…»
9.00 – Отримати допомогу по безробіттю у «демократичному» фонді
10.00 – Перепитати у перехожих чи всіх дівчат на ім`я «Ліза» перейменували на «Горпину»
11.00 – Поскаржитись на майдані на камеру що утискають демократію
12.00 – Передобідня прогулянка
13.00 – Обідня перерва
14.00 – Поплакатись що Росія не дала поспати після обіду
15.00 – Організувати мітинг протесту проти обов’язкової роботи
16.00 – Провести мітинг пам`яті Бандери, Шухевича і Гітлера
17.00 – Роздача перехожим листівок із закликом «Геть усе!» i «Москалив на ножи»
18.00 – Підбиття підсумків дня: чим більше невдоволених, тим краще живе країна.
19.00 – Передвечерня прогулянка
20.00 – Вечеря
21.00 – Поскаржитись «новинам» на те що вночі Росія не дасть спати...
"Жизнь - это черновик литературы" (с)
- Але навіть на цих установчих зборах "Свобода" продемонструвала свій войовничий запал. Щоправда, його вистачило лише на одне засідання. Вже під час другого та третього сесійного дня ніхто нікого не бив і паркани не пиляв. Як же так? А підтримання тренду?
- Річ у тому, що повністю незалежних політсил у нас нема. Всім хочеться їсти, і добре їсти. Зображувати героїв можна було до приходу в Верховну Раду. Зараз вони пройшли в парламент, провели свою політичну силу… Їм, вочевидь, пояснили, що ось, будь ласка, – комуністи, можете на них тренуватися… А що стосується інших – про них забудьте. Таке, в усякому разі, складається враження. "Свобода" останнім часом нагадує героя Нікуліна, якому запропонували тренуватися на кішках…
http://obozrevatel.com/interview/28413-bondarenko-svoboda-nagadue-nikulina-batkivschina-rozu-lyuksemburg.htm
Шановні добродії привіт усім))))))
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Ірина ФАРІОН: «Чому над нами «звисилося» таке, як Янукович? Тому, що ми так змаліли»
- Ви не любите говорити про пані на букву «Г», і все ж скажіть про її політичні виступи…
- Я вручила б їй гран-прі за пустомельство. Кажуть, слова мають вагу. Але коли слухаєш мовлення цієї людини, розумієш, наскільки мова може бути зужитою, пустою, наскільки мова може мати темний бік. З допомогою слова можна будувати світ. Але коли чуєш мову таких людей, розумієш, як можна все це знівелювати з допомогою слова, наскільки слово є руйнівною категорією. Невипадково є таке прислів’я, що чарівними словами гадюк замовляють, а тепле слово цілу зиму гріє. Огидно, коли люди вживають слова-налички, слова, з яких зовсім вимиті смисли.
- Мабуть, багато людей мріють побачити на якомусь ток-шоу вас і пані «Г». Ви будете «чарівними словами» замовляти?..
- Нічого не змінилося від древньоримських часів – люди хочуть хліба і видовищ! Я намагатимуся уникати цього. Бо якщо виходжу на ринг з ними, то, вибачте, опускаюся до цього рівня. Я хочу мати перед собою цікавого
http://www.wz.lviv.ua/ukraine/121645
![]()
Хорошо Ирыся про себя сказала.Кажуть, слова мають вагу. Але коли слухаєш мовлення цієї людини, розумієш, наскільки мова може бути зужитою, пустою, наскільки мова може мати темний бік. З допомогою слова можна будувати світ. Але коли чуєш мову таких людей, розумієш, як можна все це знівелювати з допомогою слова, наскільки слово є руйнівною категорією.
Социальные закладки