| ||
Тема: А Вы националист?
Пошел оффтоп, сейчас придут модераторы.
Если говорить о нациках, то основная проблема укрнациков - беспомощность и всеобщая разрушительная деятельность вокруг, в сочетании со стремлением лизнуть любой сапог, лишь бы не российский. К тому же, у них есть жуткий грех национального предательства - отдача просто так шельфа Румынии. И это их рук дело.
Головне завдання українців бути імунними до зовнішньої та внутрішньої загрози. Кожен народ формує суспільство за своїм образом і подобою, і кожному типу суспільства відповідає свій тип людини.
Будь-яке реально існуюче суспільство, основним елементом якого є люди, не може бути досконалішим, ніж його члени. А члени ці не можуть стрибнути вище своєї голови, тобто – генетично заданих можливостей. Це відноситься і о окремо взятого міста.
Єднайтесь українці! Давайте створювати суспільство де люди радіють одне одному, і кожен відчуває насолоду вже від того, що він є, що є близькі та рідні, ця прекрасна країна і ця прекрасна планета.
З Новим роком вас !
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
У нас така цікава країна, де все відбувається не так, як це має відбуватись у всьому цивілізованому світі. Тільки у нас президент - зек, прем'єр міністр - не може розмовляти державною мовою, а 73% депутатів ВР не визнають себе українцями..Такого просто не має бути в жодній країні світу, окрім країни рабів. Також, що виділяє нашу країну на фоні інших - це значне розповсюдження націоналістів інших держав. У нас це - націоналісти з Росії, мета яких зрозуміла - тотальне винищення культури і мови та загальна русифікація України. Як це сталося з бідолашною Білорусією: Російські націоналісти Ківалов і Колісніченко вже повним ходом впроваджують знищення української мови в Україні, а інші націоналісти охоче підтримують їх у ВР. Наш славетний Табачник вже називає мову "Нєнужним язиком". Вони борються з нами, бо ми їх "притісняємо". Вони нас не бояться, як не бояться закону. Вони дивляться на нас, як на рабів, не менше. Але окрім високопоставлених націоналістів є й дрібні об'єднання і партії російської націоналістичної направленості, котрі покланяються Путіну. Попри, здавалось би, незначний їх розмір, шкоди від них не менше. Вони як партизани на лінії вогню. Вони повільно, але впевнено ведуть підривну діяльність в українському суспільстві, зіштовхуючи лобами кацапів і свідомих. Вони - наші вороги, які міцно оселилися на нашій землі. А ворогів треба знати в обличчя. Звісно що це не стосується звичайних російських громадян та просто російськомовних українців. З новим роком вас українці ! Хай щастить!
дуже цікаво скільки прийде людей сьогодні вшанувати память Бандери на смолоскипний марш...в Києві.. В Львові... взагалі дійство звичайно ж вражаюче!
Маячня. Ну то і що, що не розмовляють? Якщо вони знають свою роботу, то мені все одно, на якій мові вони розмовляють. На сьогодні укрмову ніхто не притісняє, адже державна мова - українська і нею друкуються всі закони та постанови. Також її викладають у школах як основний предмет. У чому справа?
Те, що ви сказали, хвороблива уява. Ніхто тут ні на що не зазіхає, окрім покидьків з паспортами України.
удивило обилие слов...когда это Биг мог связно написать больше двух строк !...суржик опять же не его типа..тут менее сельский.
ларчик открывается просто,чужих мыслей в интернете воз и малернькая тележка:
http://blog.i.ua/user/5362383/1071947/
Биг,или это ты ?...криворожец ?
Хитрий жук
Украина, Кривой Рог
Якби це від недорозуміння булоб не так боляче. Звісно що це цілеспрямована робота. Якщо Вам всеодно на якій мові вони розмовляють то це зрозуміло! А тим паче, що Ви задоволені їх РОБОТОЮ. А те що 75% громадян української держави цим не задоволені Вас зовсім не турбує!! Тому хвороблива уява не в мене. Більше на жаль писати не можу і не буду бо пильний до мене модератор свою справу робить, штрафні бали виписує щедро і досить регулярно, навіть, на його думку, причини видумує.
Я незадоволений. Але нацики ще гірші. Тут як з лайном, сорти котрих доводиться вибирати на виборах. В мене таке враження, що я ходив не на вибори у поважній державі, а у селі. І це вина тих, хто правив Україною більше 20 років після виходу її зі складу СРСР. І тепер нацики хочуть до НАТО, щоб лизати хазяйський чобіт, бо їм це бракує. Я не хочу до НАТО, Україна нехай сама доведе, що може жити самостійно. На сьогодні результати жалюгідні і це провина укрвлади, а не Росії, ЄС, чо когось та ще. Скажіть ще, що у всьому винен Гондурас, це буде шедевр.
руководитель Службы международных связей ВО СВобода с 2008 года Тарас Осауленко
Отношение к военно-политическим союзам: Украина не должна вступать ни в НАТО, ни в ОДКБ, она должна иметь внеблоковый статус.
Отношение к членству в ЕС: против (ВО"Свобода" считает, что Украина должна сотрудничать с европейскими нациями, но без вступления в наднациональные структуры).
Социальные закладки