Уже укрпатриоты "чухають потилицю" в ФБ:
"Дмитро Мурин
Свобода не дає розслабитися. То фейсбук гудів про жидовство Мірошніченка, тепер про соціальні пропозиції Курінного.
Таке враження, що туди спеціально натикали полудурків, щоб щотижня від них щось цікавеньке витягати, даючи поживу для обсмоктування широким загалом. Прес-служба забембається підтирати за своїми партайгеносе, пояснюючи що вони насправді хотіли сказати.
Нещодавно я побачив, що Тягнибок полюбе збирається балотуватися в президенти. Він насправді вважає, що такі вислови його побратимів додадуть йому балів? Особисто я з принципу голосуватиму хоч за дідька лисого, не те що Януковича, якщо хоч один такий його побратим щось ляпатиме подібне.
"Свобода", або ставай нормальною силою, з адекватними членами мінімум і здатністю до стратегування максимум, або працюй на розкол українства максимум чи опозицію до себе з боку українського суспільства мінімум.
Підсумую таким чином - якщо якась наволоч полізе до моїх дітей, бо я щось не так сказав, - енергійно і винахідливо відриватиму яйця. Щоб таке чмо не жило максимум або більше не могло розмножуватися мінімум."

Тема:

Социальные закладки