Сообщение от
Socrates
в мене з роботи дехто був на цьому мітингу, ідейні (пенсіонери військовослужбовці). Дуже не розпитував, бо для них це дратівлива тема (мені не вдається почути спокійну відповідь на кілька простих запитань, зокрема, щодо того, які саме ознаки фашизму вони вбачають у діях Свободи, чому націоналісти на їх думку = фашисти...). Так от мій співрозмовник із жалем констатував, що дуже мало зібралося народу (за його словами і 3 тис. не було), це на його думку виникло у зв'язку з тим, що анонсування мітингу відбувалося дуже погано в ЗМІ (чому я дуже здивувався, оскільки навіть враховуючи те, що я дивлюся із Одеських ТВ лише Град, і то неодноразово чув про призначену акцію).
Також він додав, що наостанок вийшов якийсь дідок сказати своє слово (його самі запросили), але "тут Остапа понесло"... Дідусь почав з антифашистських лозунгів, а потім різко перейшов на критику чинного керівництва міста, зокрема Костусєва, Матвійчука..., яких він не бачить на цьому мітингу та на його думку це свідчить про те, що вони не хочуть боротися з фашистами, а отже є його прибічниками )))) Звичайно, що мікрофон дуже вчасно встигли вимкнути, і останні фрази щодо прибічників натовп не почув ((((( Отже дісталося і головним "антифашистам", але ІМХО це свідчить лише про те, що навіть це (марш, мітинг...) вони не здатні як слід зробити.
Не довіряти колезі в мене підстав немає, оскільки він себе цілком зарекомендував як "антифашист".
Социальные закладки