22 грудня став учасником в якості глядача турніру на Виноградарі з рукоборства «Козацька сила 2012». Організаторами були Київський міський осередок ВГО «Українська федерація армспорту» за підтримки Всеукраїнського об’єднання «Свобода» яку представляв Юрій Левченко та активіст і учасник змагань Артем Рубан. Накал пристрастей не давав глядачам розслабитися. У вазі до 80 кг переміг киянин Сергій Пацьковець, студент НТТУ «КПІ», це супер. У вазі 90+ найсильнішим став дванадцятикратний чемпіон світу Андрій Пушкар з Кременця Тернопільської області, який у запеклій боротьбі переміг Сергія Токарева з Луганська. він же переміг і в абсолютній категорії. У змаганнях взяли участь представники майже всіх регіонів України, тому турнір можна вважати неофіційним чемпіонату Країни з армреслінгу. А наявність в одного з спортсменів футболки з написом Rassia дає нагоду подискутувати про міжнародний статус змагань. Дівчата викликали особливе моє захоплення та увагу, перемогу святкувала Вікторія Іллюшина з Харкова. Як, цікаво, їхні бідні чоловіки відносяться до не зовсім дівочих талантів своїх дружин? Свободівці вкотре засвідчили своє бажання та можливість надавати підтримку спорту в країні, навіть у важких погодних та економічних умовах. Коли виходив на вулицю після вручення призів, біля входу вже збиралася молодь на вечірню тусовку. Здебільшого «продвинуті» хлопці та дівчата суттєво відрізнялися від того сплаву здоров’я і сили, що панував у залі під час турніру. До мого вуха долітала мова з характерним тримтінням в голосі, як у наркоманів, перемішана московською лайкою, в руках пляшки з пивом та цигарки – жахливий арсенал нівечення нашої нації.
Социальные закладки