ТТТТТТТТ, что ты хочешь этим сказать? Люди перестали покупать еду?
| ||
Тема: А как у вас с работой?*
ТТТТТТТТ, что ты хочешь этим сказать? Люди перестали покупать еду?
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
Ждут снижения цен. Я вот тоже кое что нужное не покупаю, ибо вижу динамику. Но кушать я хочу всегда, тут ждать невозможнотакого еще не было, чтобы ничто ни по какой цене не продавалось.![]()
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
http://www2.pravda.com.ua/news/2008/10/22/83256.htm
Словосполучення "економічна криза" стало домінувати у лексичному наборі чинного прем'єр–міністра. Вперше за час свого урядування Юлія Тимошенко повідомила про згортання соціальних програм. У вівторок вона зібрала представників фінансової еліта та за закритими дверима повідомила невтішні прогнози на майбутнє.
– У нинішніх умовах нам треба скоротити видатки, які країна собі не може дозволити, – повідомила Тимошенко сумну новину перед початком обговорення.
– Ми планували достатньо оптимістичні соціальні видатки. Тепер доведеться трошки вгамувати апетити – і поставити режим досить суттєвої економії.
– Як реагує світ на кризу? Ніхто не заповнює вакансії, багато хто почав звільнення.
Ще один антикризовий пункт – передача до органів місцевої влади права корегувати суму єдиного податку для суб’єктів малого бізнесу.
– Зрозуміло, що місцеві бюджети першими недоотримають грандіозні суми грошей. Стагнація піде по всім напрямкам... – прем’єр змальовувала песимістичне майбутнє. – Ідеться не тільки про металургію чи хімію. Це торкнеться всіх б-е-з в-и-к-л-ю-ч-е-н-н-я галузей!
Падіння головних галузей експорту призведе до порушення платіжного балансу.
– 2009 рік буде надзвичайно складним,
– Ми переносимо на два роки приведення у відповідність мінімальної зарплати прожитковому мінімуму.
– Це не значить, що будуть скорочувати людей. Але гроші скоротимо просто директивно, законом! Тобто гроші у всіх будуть списані автоматично на 20 відсотків.
Тимошенко запропонувала, що ПДВ платнику податків можуть виплачувати не грошима, а державними облігаціями з терміном погашення п’ять років.
Ще один антикризовий захід – дати право місцевій владі коригувати ставку земельного податку і "хай роблять що завгодно".
Далі Тимошенко попередила, що криза може набути зовсім небезпечних проявів – і це має виправдати запропоновані прем'єром непопулярні кроки.
– Соціальна агресія накопичувалася велику кількість років. Сьогодні у нас вперше почалися погроми аптек, щоб ви це знали, – розповіла Тимошенко.
На думку прем'єра, наступними можуть стати обмінні пункти.
– Побили достатню кількість аптек, тому що різко піднялися ціни на ліки..
Ничто не вышибет нас из седла…
Блин, чертова баба, не может посдержаннее быть. Только панику наводит на всю страну. Хотя, если все действительно так плохо, как она говорит, то похоже, до гражданской войны - один шагКто знает, действительно ли погромы аптек начались или это она так ляпнула?
Фашисты будущего будут называть себя антифашистами (с) У.Черчилль
Последний раз редактировалось Фро; 22.10.2008 в 16:22.
Верю в справедливость, когда мне сопутствует удача
Тут многие часто говорят, что после кризисов обязательно идет подьем. И это так, но не с нынешней украинской властью начиная от Президента и заканчивая инжинером Одесского БТИ. Если мы хотим победить кризис и зажить как люди то прийдется полностью избавится от наших депутатов и чиновников,.... Черное море близко
ГАЛАКТЕКО ОПАСНОСТЕ!!!111111111111111111
КРИЗИС РЕАЛЬНЕ УГРОЗА КАКБЕ!!!11
Ну а по теме надо меньше паниковать,на кажом шагу все только и кричат "кризис-кризис",я думаю не всё так мрачно.Будем оптимистами![]()
в порту скопилось почти 1 700 000 тон металла
АВЭ, ЦЕЗАРЬ!!!
АВЭ, МНЕ!!!
просто 0 движений по счету изза этого бреда в стране и банках![]()
Я видела довольно подробный сюжет о том, что родители несчастных нарокманов объединились и разгромили в Киеве несколько аптек, торгующих Трамадолом. И показывали, как их задержали и они не отказывались и не прятались от камер, а открыто заявляли, что в этих аптеках убивают их детей. И если правительство молчит, после стольких громких программ и заявлений, то у них просто нет другого выхода, как принимать столь радикальные меры.
Так что, я думаю, мадам Тимошенко, как обычно, перекрутила так, как ей удобно.
Думай, когда говоришь. Думай, кому говоришь. Думай, что говоришь.
Вчера сорока на хвосте принесла, что крупный non-food ритейлор закрывает на юге Украины 4 супермаркета, в т.ч. и в Одессе один, в Южном РУ идет сокращение штата.
Pax vobis!
Et cum spiritu tuo.
Моя подруга работает водителем на крупном предприятии. Восемь служебных машин с водителями. оставили трех. Ей, пока, повезло.
Думай, когда говоришь. Думай, кому говоришь. Думай, что говоришь.
Социальные закладки