|
Ну, в общем, да, опять возвращаемся к проблеме очень среднего свидомого образования. Для общего развития - неофициально, но любой угро-фино-татарин знает, что Чуркестан - собирательное название среднеазиатских республик СССР еще на тот момент. А кавказские горы, они, как ни странно, на Кавказе, а не в Средней Азии, т.е. ошибка всего в какую-то тысячу километров, даже если деревянным метром мерять. Правда, это пробелы уже не в русском языке, а в географии, но щирым украинцям, учитывая их уровень развития, это простительно.
У дураков две беды - дороги и Россия.
в стиле таких же как вы, о которых я упомянул выше, логичен ответ:
- это вы там.. у себя дома.. а мы здесь у себя
но меня вы не сможете спровоцировать на такой ответ
волею судеб Украина - это наш общий дом и вам придется с этим мириться
если не можете - научим. если не хотите - заставим![]()
Це що твої чергові несвідомі фантазії? А ну брехуха покажи мені мій пост, де я говорив, що я якісь найнятий робітник Свободи.
Я вже відповів. Якщо не розумієш з першого разу, це вже твої особисті проблеми, я тобі розжовувати як у школі не збираюся.разделяющий их взгляды, т.е. националист, можете ответить на вопрос?
Последний раз редактировалось Shamrock; 19.12.2012 в 21:47.
І де там про таке:
Читати уважніше навчись хоча б.наемный работник "свободы"
Будь ласка. І, троль іншого, не цікаво з тобою.где? будьте добры, процитируйте или приведите ссылку
и юрист, и помощник, получающие денежное вознаграждение, являются наемными работниками.
т.е. ответ в том, что ответа не будет.
так бы сразу и сказали- мол, своего мнения не имею.
душа-душой, а тело требует подкормки) к тому же, депутатам выделяют суммы из бюджете на оплату труда помощников. что здесь зазорного?
Значить з тим, що ти збрехала, щодо моєї причетності конкретно доСвободи, згодна. Це вже прогрес і дуже добре. Може навіть видалю тебе зі списку ігнорування, бо вже набридло відкривати постійно твої меседжи.
Так, я цілковито підтримую цю політичну силу. Її ідеологічні засади мені до вподоби. Мені також подобається уся їх політична програма (до речі, пункт про мовні положення взагалі чіткий), а головне як вони діють. І тому те, що я перебуваю на стороні Свободи, безумовно це природно і більш не з чим не пов'язано. Тому будь ласка припинить фантазувати на цю тему. Все, що я казав раніше, так воно і є. А поки ти не маєш доказів, стосовно моєї матеріальної винагороди, все це лише твої балачки.
Відповідь була вже двічі. Суть цієї нібито простої на перший погляд ситуації, з якої ти штучно створюєш проблему (до речі виключно до себе), криється лише в твоїй голові.т.е. ответ в том, что ответа не будет.
На відміну від твого провокаційного тролінгу, я завжди висловлюю свою особисту думку, при цьому ніколи не дозволяю собі розписуватись за всіх, як тут деякі.так бы сразу и сказали- мол, своего мнения не имею.
Последний раз редактировалось Shamrock; 19.12.2012 в 22:33.
Чи ти досі не вмієш читати і перекладати українську мову, чи в тебе на жаль дійсно неадекватне сприйняття реальності.
Порекомендував б тобі не приймати сильнодійних препаратів, але я вже точна впевнений, що ти і без них дуже "цікава".пардон, ошиблась, не ожидала такой ... хитрости от убежденного националиста),
Дотепниця, спочатку на свої провокації зверни увагу, а також на свій вік, а потім на мій, може в тебе тиск вже скакнув.вы так уж не старайтесь, меня оскорбить, не получится) а у вас может давление подскочить)
Социальные закладки