| ||
вау! а видео еще не выложили?))))))))))) надеюсь Фарион в своих сапогах с розами будет))и с перекошенной рожей)))выдирать динамики из маршруток?)))))))))) не ну я смотрела фильм "Американский психопат")))а чо? теперь во Львове продолжение снимают?)))) ..."Львовская психопатка")))))))))))))))))))))))))))
Если будет время - расскажу как люди все покидали и сбежали с Камчатки. А могу рассказать за рыбу красную, реки поделенные криминалом,
убийства за ловлю на удочку.
Такая она, ваша родина, жопная. Соглашусь, что у нас тоже гавна выше крыши,но учиться у вас нам нечему.
А вот у Европы я бы взял пару уроков.
Последний раз редактировалось Kotya2009; 18.12.2012 в 19:14.
Ну и что вы хотели доказать ? При всей не любви к Гончаренко, он был гораздо убедительней. Мова,видродження нации. Такое ощущение,что люди занимаются самогипнозом. За какие труды праведные ваш п.к. на халяву должен получать 2 тыс.баксов. Не понимаю.Пусть наконец расскажет одесситам, почему удалил свою страничку " вконтакте".
Маю відповідь, хоч питання й не до мене.
Юрій - б за свої праці «Призначення України» (1938), «Чорноморська доктрина» (1940) та «Розподіл Росії» (1941), за заснування Українського чорноморського інституту.
Батько Іван - за будівництво в Дальнику лікарні для незабезпечених, організацію видавництва "Одеська літературна спілка", випуск альманаху "Багаття", тісну співпрацю з "Просвітою".
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Іван Липа (1865-1923).
Видатний український письменник, лікар, борець за самостійність України.
Комісар Одеси від Центральної Ради (1917), міністр культів і віросповідань Директорії УНР та автор проекту її першої Конституції (1918), міністр здоров'я уряду УНР в екзилі (1921).
Юрій Липа (1900-1944).
Одесит. Громадський діяч, письменник, поет, публіцист, автор української геополітичної концепції, один з визначних ідеологів українського націоналізму. Лікар.
20 серпня 1944 р. по-звірячому замордованмй підрозділом НКВС.
Социальные закладки