|
Вести с полей...
То есть с выборов мэра в Енакиево:
о как интересно-интересно! Регионал Колесников везет депутатов "свободы" на своём "Хюндаї"... Видать таки очень очень они большие друзья! Причём такие большие друзья, что депутаты от "свободы" даже не едут на поезде, а ждут пока "Хюндаї" починят, и это в такой ответственный момент как выборы!!!народні депутати від ВО "Свобода" не встигли до Єнакієвого до відкриття виборчих дільниць через проблеми з поїздом "Інтерсіті +", заявив в інтерв'ю "Донецьк. Коментарі" нардеп Андрій Мохник.
"У Бориса Колеснікова поламався "Хюндай", і кожного разу у нього ламаються "Хюндаї". Ми більше 2 годин чекали на поїзд. Приїхав поїзд, в якому не було ні чаю, ні постелі. Більш 2 годин ремонтували генератор. Тож ми запізнилися до Єнакієвого", - повідомив Мохник.
Кстати наверное в своём "Хюндаї" Колесников предоставил и простыни и кофе в постель Мохныку. И наверное Мохнык не первый раз пользуется услугами в "Хюндаї" Колесникова, если "кожного разу у нього ламаються "Хюндаї"" (интересно - каждый раз когда в "Хюндаї" сидит Мохнык, или с другими свободовцами это тоже случалось?)
странно это, странно это,
странно это, быть беде. (с)
І що з того? Це політика, друже.
Чи ти не розумієш, що якщо я вже обрав одне, то підтримувати зовсім інше, тобто протилежне не тільки за політичними, або ідеологічними поглядами, а ще й за моральними принципами, просто за природою не в змозі?
Ми це вже обговорювали, не бачу ніякого сенсу знову повертатись до цього.Также вы не принимаете закон о языковой политике.
Я ще раз повторюю, якщо не зрозуміло з попереднього діалогу в інший темі:Но, как юрист, вы обязаны его исполнять, нравится он вам или нет.
1. Я нічого, нікому не зобов'язаний. Тим паче кінченим мракобісам, які цей законопроект створили і прийняли його з порушенням чинного законодавства.
2. Я не на державній службі, а тому я нічого пов'язаного з цим законопроектом КК, не зобов'язаний виконувати.
3. Я живу в Україні, де згідно зі статтею 10 конституції України, державна мова - українська. Ось це я з задоволенням виконую. Вважаю питання закритим.
Тож припинить будь ласка необґрунтовану маячню. Я не кажу за вибачення, бо я від опонентів тут навіть адекватного і коректного діалогу вже не чекаю.
Последний раз редактировалось Shamrock; 16.12.2012 в 23:23.
Вам, як типовому форумному провокатору, особисто повторюю. Якщо ви, не розумієте, або не бажаєте чути те, що вам відповідає опонент, а лише чуєте те, що хочете, не цитуйте і не провокуйте, бо відповідь буде не тільки красномовною, але і зачепить вас особисто. Я відповів те, що я відповів і перед аби ким, виправдовуватися не збираюся. Трольте інших користувачів. Нагадую вам, що ця тема за Свободу, а не за мене.
московские прихвостни - враги Украины боятся героев национально освободительного движения
..предатели всегда их боятся
«Фашисты будущего будут называть себя антифашистами».
(Уинстон Черчилль)
Героям Брому !
НЕ САМЫЙ ПРИЯТНЫЙ ПАРЕНЬ. U+2625
Та припинить цю істерію. Що я від вас вимагав? Посилання на абзац до статті закону КК? Це так вас обурило чи вас так постійно заклинає?
Які погрози, жіночка? Я вам про одне кажу, а ви взагалі про інше, щось там фантазуєте собі... Вибачте, але вам мабуть вже потрібен корвалол.И не надо ни мне, ни кому-либо ещё здесь угрожать - это глупо и скушно.
Спокойной ночи.
До речі, по темі я від вас сьогодні так нічого і не дочекався. Один оффтоп і добротний заклин на моїй персоні. Тож діалог завершено. На добраніч.
George_SВ ВР обязаны говорить на государственном. Закон о языковой политике, как и многие другие, принятые проффесионалами - не отвечает требованиям конституции, следовательно, как юрист, - я не имею права его исполнять.кто говорит по русски в ВР и вы их поддерживаете. Также вы не принимаете закон о языковой политике. Но, как юрист, вы обязаны его исполнять
Социальные закладки