з приводу сторінки Кириленко... ви мабуть мало часу проводите в контакте... я багато... так я вам розкажу про систему контакту... ти йдеш по посиланням і заходиш у якусь спільноту... я наприклад захожу у російську спільноту "Бандеровцы-фашисты"... Я хочу писати у цій спільноті... хочу довести цих хворих на голову до бєлого колєния)... для цього я підписуюсь на цю сторінку і періодично захожу і тролю їх....ця сторінка відображається в мене на сторінці як "Цікаві сторінки"... але ж ні в кого в моїх друзів навіть не виникає думки, що я вважаю бендерівців фашистами))... в контакте ну дуже багато сторінок і із фашистською тематикою... там виставляють все що на голову налазить)...контакт не банить ніщо... є просто групи про третій рейх... там кидають фотки всі, які мають до цього відношення... це пропагування фашизму? чи інфа? я вважаю користна інфа... тупо ховати голову у пісок...так що ваші довгограючі закиди Кириленку це пустий тролізм... будьте ближче до молоді і користуйтеся вконтакте і вам буде все ясно...
Социальные закладки