Результаты опроса: Я...

Голосовавшие
1701. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • националист(ка)

652 38.33%
  • не националист(ка)

248 14.58%
  • антинационалист(ка)

111 6.53%
  • национализм не поддерживаю ни в какой форме

580 34.10%
  • сам(а) не знаю, кто я

110 6.47%

Тема: А Вы националист?

Закрытая тема
Страница 1224 из 1468 ПерваяПервая ... 224 724 1124 1174 1214 1222 1223 1224 1225 1226 1234 1274 1324 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 24,461 по 24,480 из 29360
  1. Вверх #24461
    User banned
    Цитата Сообщение от Вася хороший Посмотреть сообщение
    Анекдот.
    Спрашивают у украинца, русского и еврея, что бы они делали если стали царем.
    Русский. Я бы лежал и ничего не делал. Пил и ел бы.
    Еврей. Я бы нацарвствовал денег. Пооткрывал банки, компании, домов бы настроил.
    Украинец. А я бы нацарвствував сто рублив, и втик бы....
    А Лазаренко, примерно, так и сделал (только не со 100 рублями...)

2. Вверх #24462
    User banned
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    А Лазаренко, примерно, так и сделал (только не со 100 рублями...)
    Лучше что бы было как в анекдоте.
    Теперь же как, воруют и никуда не бегут.
    А воруют без остановки.

3. Вверх #24463
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Вася хороший Посмотреть сообщение
    Лучше что бы было как в анекдоте.
    Теперь же как, воруют и никуда не бегут.
    А воруют без остановки.
    Но это уже к национализму никакого отношения не имеет, ибо вор - интернациональная "специальность"...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

4. Вверх #24464
    Постоялец форума Аватар для Арканум
    Цитата Сообщение от Шам.АН Посмотреть сообщение
    Да вы шо?!!!
    Та я нічо, тиц.
    Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)

5. Вверх #24465
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Арканум Посмотреть сообщение
    Українці то є русини, руснаки, рутени, для довідки)
    Українці не є русинами. То окремий народ, який не визнає Україна.

І ваша стаття у википедіі - брехня. Українці сформувалися після захоплення Південної Русі Литвою, а потім і Польщею. Польско-литовский вплив і сформував українців. Русини - це залишки первісного населення Русі, котрі чинили опір польскому впливу. Польща - мати України, як її мови, так і її первісної державності, себто Козаччини, котра була сформована як військо при поляках. Гетьман - польский воєначальник, Козаччина - бунт проти поляків.
    Последний раз редактировалось George_S; 04.12.2012 в 19:06.

6. Вверх #24466
    User banned
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    Українці не є русинами. То окремий народ, який не визнає Україна.

І ваша стаття у википедіі - брехня. Українці сформувалися після захоплення Південної Русі Литвою, а потім і Польщею. Польско-литовский вплив і сформував українців. Русини - це залишки первісного населення Русі, котрі чинили опір польскому впливу. Польща - мати України, як її мови, так і її первісної державності, себто Козаччини, котра була сформована як військо при поляках. Гетьман - польский воєначальник, Козаччина - бунт проти поляків.
    А лемки, бойки,гуцули, буковинці теж, як і русини, не українці? А жителі Кіровоградщини, по Вашому, дуже відрізняються від жителів вінничини? Мені здається це те саме що москвичі- росіяни, а самарці чи жителі Воронежа ні. (Чи Ви мали на увазі іще і астраханців?)
    Последний раз редактировалось Владимир Ц.; 04.12.2012 в 19:49.

7. Вверх #24467
    Не покидает форум
    А лемки, бойки,гуцули, буковинці теж, як і русини не українці? Мені здається це те саме що москвичі- росіяни, а самарці чи жителі Воронежа ні. (Чи Ви мали на увазі іще і астраханців?)
    Хто, крім русинів та гуцулів, зберігся? Крім цих народів, ніхто. Отже, ваші бойки, лемки та інші, стали українцями. Русини навіть свою мову мають. Хто ще має свою мову?

8. Вверх #24468
    User banned Аватар для ALKA
    А лемки, бойки,гуцули, буковинці теж, як і русини, не українці?
    аха...
    Состоялась Перепись населения в Словакии. В отличие от Украины, где националистическая власть мешает свободной переписи и смертельно боится правды, (сколько же есть русинов в Закарпатье — 800 тысяч или 10 тысяч) в Словакии власть заинтересована знать реальный результат для того, чтобы всем было удобно жить в этой маленькой европейской стране.
    Итак, русинов в Словакии 33482 , чехов -30367, а украинцев- всего 7000. В Словакии на 1945 год было 116, а с помощю компартии Словакии их стало десятки тысяч, за счет русинов). Но нет компартии Словакии — нет и украинцев. Их осталось 7 тысяч. Русинов 33482, т. е. по сравнению с 1991 годом их число удвоилось. Откуда там появляются русины? Возвращаются русины из украинства и словацтва. Государство смотрит на это по демократически. Украинские нацисты такого не допустят у себя дома. Русины, имея перед собой фальсификации переписи в Украине в 2001 году уверены, что фальсификация и в 2013 - гарантирована. http://www.rusyn.sk/index.php?

9. Вверх #24469
    Хто, крім русинів та гуцулів, зберігся? Крім цих народів, ніхто. Отже, ваші бойки, лемки та інші, стали українцями. Русини навіть свою мову мають. Хто ще має свою мову?
    Яку свою мову мають русини? Порівняйте "русинську" в Сербії, в Польщі, в Закарпатті (скільки у нас було кодифікацій - 30 з гаком вже?). Рахів розмовляє "русинською" мовою? Іршава розмовляє тим же діалектом, що Мукачівщина?

10. Вверх #24470
    Не покидает форум
    Яку свою мову мають русини? Порівняйте "русинську" в Сербії, в Польщі, в Закарпатті (скільки у нас було кодифікацій - 30 з гаком вже?). Рахів розмовляє "русинською" мовою? Іршава розмовляє тим же діалектом, що Мукачівщина?
    Ця мова відрізняється від української. Причини багатства діалектів мови - сильні утиски русинів на тих територіях, де вони живуть. Русинська мова не українська.

Русинам не щастить на визнання. Жадібні українці не визнають їх окремим народом тому що останні вважать, точніше, їх нацики, що вони і є стародавньє населення Київської Русі. Це брехня. Такиї там не було, і української мови навіть не було в проекті. Біля 70 відсотків укрмови складається з польских слів. Повторюю знову, українці і їх мова сформувалася після входження цих земель до Литви а потім до Польщі після унії останніх. Польща - мати України. Росія до виникнення України не має жодного відношення. Росіяни почали мати справу з Україною, коли вона народжувалася у лоні Польщі, а потім після бунту проти короля Посполитої, приєдналися до Росії з мовою, котра має польскі корені.

До речі, укрмова має багато своїх діалектів, Ви знаєте, що таке "цибай"?

11. Вверх #24471
    Ця мова відрізняється від української. Причини багатства діалектів мови - сильні утиски русинів на тих територіях, де вони живуть. Русинська мова не українська.

Русинам не щастить на визнання. Жадібні українці не визнають їх окремим народом тому що останні вважать, точніше, їх нацики, що вони і є стародавньє населення Київської Русі. Це брехня. Такиї там не було, і української мови навіть не було в проекті. Біля 70 відсотків укрмови складається з польских слів. Повторюю знову, українці і їх мова сформувалася після входження цих земель до Литви а потім до Польщі після унії останніх. Польща - мати України. Росія до виникнення України не має жодного відношення. Росіяни почали мати справу з Україною, коли вона народжувалася у лоні Польщі, а потім після бунту проти короля Посполитої, приєдналися до Росії з мовою, котра має польскі корені.

До речі, укрмова має багато своїх діалектів, Ви знаєте, що таке "цибай"?
    "Цибай" - стрибай, здається.
    По русинам: ще раз повторюю порівняйте різні "русинські мови", різні діалекти і побачите, що спільну "русинську мову" вивести неможливо.
    Ви з Кіровоградщини?

12. Вверх #24472
    Постоялец форума
    А это сугубо личное, совершенно независимое и суверен-ное дело болгарских националистов. Лично я думаю, что они будут стремиться к объе-динению с "большой" Болгарией. А там - кто их знает?
    * * *
    Всі антинаціоналісти, повторюють в собі спільний гібельний шлях "ШамАНа", ко-ристуючись своїм особистим егоїстичним намііром відстоювати інтереси етнічно свого народу в "Росії", тим самим стає сепаратистом відносно національної біль-шості Руських в "Росії"!!! Аналогічо цей закон діє для кожної самостійної сувере-ної держави в світі.

Цитата Сообщение от лакмус Посмотреть сообщение

Национализм сам по себе абсурден.. И вообще теряет всякий смысл,когда пытается отрицать свою ненависть ко всем другим национальностям и их угнетение..
    Поглянь на себе, не знищуєш чи своїм абсурдом свій народ?

13. Вверх #24473
    User banned
    Та я нічо, тиц.
    Ну ты подумай - какая эта вика коварная и непредсказуемая, а украинцы ленивые и все делающие наполовину!
    За рішенням Закарпатської обласної ради 1992 року, кожен житель Закарпатської області має право вільно визначатися, українець він чи русин.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...83%D0%BF%D0%B0)
    А главное - эти русины ну никак не желают быть украинцами!!! Гимны собственные сочиняют, флаги... Дряни такие. Я рад, что хоть немного но расширил ваши знания о вашей же стране.
    Последний раз редактировалось Шам.АН; 05.12.2012 в 03:30.

14. Вверх #24474
    User banned
    Цитата Сообщение от Істинко Посмотреть сообщение
    * * *
    Всі антинаціоналісти, повторюють в собі спільний гібельний шлях "ШамАНа", ко-ристуючись своїм особистим егоїстичним намііром відстоювати інтереси етнічно свого народу в "Росії", тим самим стає сепаратистом відносно національної біль-шості Руських в "Росії"!!! Аналогічо цей закон діє для кожної самостійної сувере-ної держави в світі.

Поглянь на себе, не знищуєш чи своїм абсурдом свій народ?
    Салам алейкум ата, ты мне вот, что скажи - кого из националистов останавливали какие то там законы? Может быть украинских остановили польские или советские?
    ЗЫ. Аксакал - ты или по-русски пиши или украинскою, а то твой жуткий коктейль плохо поддается дешифровке.
    Последний раз редактировалось Шам.АН; 05.12.2012 в 08:32.

15. Вверх #24475
    Постоялец форума
    Салам алейкум ата, ты мне вот, что скажи - кого из националистов останавливали какие то там законы? Может быть украинских остановили польские или советские?
    ЗЫ. Аксакал - ты или по-русски пиши или украинскою, а то твой жуткий коктейль плохо поддается дешифровке.
    Тобі не дано розуміння законів природи від Духа істини. Ти керуїшся навіть не людськими добрими правилами життя, а гріховними злочиними "советскимы" правилами і сатані підкорених народів. І не можеш зрозуміти, що кожний антинаціоналіст стає ворогом передусім кожному народу. Хіба ти не засіваєш ворожнечу ненавість до України і його народу? То ти пропонуєш відокремлнням Галичини, то то проповідуєш приєднанням Донбасу до "Росії"? Явно пропонуєш сепаратизм. Дивись, щоб наприклад, по закону життя, саме Татарська республіка не стала жертвою сепаратизму.

16. Вверх #24476
    User banned
    Нет - не дано. И голосов я не слышу и видения меня не посещают... и в армию меня взяли без ограничений. Не дано.

17. Вверх #24477
    User banned
    Цитата Сообщение от Істинко Посмотреть сообщение
    Тобі не дано розуміння законів природи від Духа істини. Ти керуїшся навіть не людськими добрими правилами життя, а гріховними злочиними "советскимы" правилами і сатані підкорених народів. І не можеш зрозуміти, що кожний антинаціоналіст стає ворогом передусім кожному народу. Хіба ти не засіваєш ворожнечу ненавість до України і його народу? То ти пропонуєш відокремлнням Галичини, то то проповідуєш приєднанням Донбасу до "Росії"? Явно пропонуєш сепаратизм. Дивись, щоб наприклад, по закону життя, саме Татарська республіка не стала жертвою сепаратизму.
    Ты бы,старче, лучше за Крым переживал,коль за татар-то так беспокоишься..а то ж дадут они тебе просраться на-раз..

18. Вверх #24478
    User banned
    Нет - не дано. И голосов я не слышу и видения меня не посещают... и в армию меня взяли без ограничений. Не дано.
      Показать скрытый текст
    лютый офф

19. Вверх #24479
    User banned
    ...и даже голоса совести не слышите? Тогда, по Чезаре Ломброзо, Вы абсолютно здоровый человек. Это такая редкость, националист не может быть таким здоровым, по определению...

20. Вверх #24480
    User banned
    ...и даже голоса совести не слышите? Тогда, по Чезаре Ломброзо, Вы абсолютно здоровый человек. Это такая редкость, националист не может быть таким здоровым, по определению...
    О! Вот ты мне скажи - когда украинцы поляков семьями в колодцы запихивали, да топорами рубили - чей голос они слушали? Или когда евреев из пулеметов?

Закрытая тема
Страница 1224 из 1468 ПерваяПервая ... 224 724 1124 1174 1214 1222 1223 1224 1225 1226 1234 1274 1324 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права