| ||
Люди добрі, не будьте такими лінивими) Особливо ті, що постять тут тексти "Рамштайна", могли б бути знайомі з іншими музичними стилями і знати, що таке Straight-edge.
Vertep, чому така карта? Це до Френкі). Стаття по темі.
Последний раз редактировалось Sklif; 04.12.2012 в 23:46.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
А Михальчишин оказался банальным рейдеромНапомним, что ранее проблемы с ВО «Свобода» начались у Украиснкого Католического Университета (УКУ), также расположенного во Львове. После победы на местных выборах 2010 года социал-националисты отменили льготы на аренду земли, предоставленные ранее УКУ.
Кроме того, лидер «молодёжки» ВО «Свобода» Юрий Михальчишин выступил с угрозами физической расправы в адрес профессорско-преподавательского состава УКУ.
Профессор УКУ, историк с мировым именем Ярослав Грицак заявлет об установленной за ним слежке.
ВО «Свобода» также постоянно вмешивается в органы самоорганизации студентов Национального университета «Киево-Могилянская академия», работу профсоюзов и студенческих объединений этого вуза.
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
Я не знаю, що ви маєте на увазі під "професійними українцями", але простим українцям ця мова не настільки знайома, як, скажімо, англійська чи російська. Ця мова близька "професійним президентам" сусідньої країни)
В яких роках Левко Лук`яненко був членом СНПУ або "Свободи"?
Прошу Вас уникати зайвого цитування. Тобто, оверквотинг вкрай небажаний - особливо щодо фото та відео.
Последний раз редактировалось Sklif; 04.12.2012 в 23:48.
Ця мова.. Ти ж сам приводив скани, де була Nацiя, УкраїNа. Звiки це? Звiдки "Слава Гiтлеровi! Слава Степану Бандерi"?
Не був. Але духовно - вiн невідривна частина від так званого українства, яке проводить (усiма своїми "проводами) во (ооо) "свобода". Вони ("Ім'я їм - легіон") - альфа та омега українського соцiал-нацiоналiзму (нацiонал-соцiалiзму, це вже однаковi половинки срацi).В яких роках Левко Лук`яненко був членом СНПУ або "Свободи"?
Последний раз редактировалось biafra; 05.12.2012 в 00:11.
Слава українським українцям української України!
А що тут такого на фотографії? Комусь невідомо про історичні реалії співробітництва з Третім Рейхом та Акт проголошення Незалежної держави з наступними концтаборами для членів ОУН та їх розстрілами? Чи вам слово Вождь мозолить очі? Так це середина 20 століття, всі хотіли бути вождями (провідниками), не хвилюйтесь.
Я вам для забезпечення безперервної дискусії повинен кидати відео чи фотографії параду радянських військ з солдатами вермахту чи фотки з газети "Новое слово" про "русских воспитанников СС"?)
А Шухевич і Бандера - особистості, які діяли відповідно до тогочасних реалій.
Я не збираюсь шукати. Не можна порівнювати сиуативне співробітництво членів організації, яка мала власну ідеологію захисту співвітчизників, та коллаборанство військовополоненого з повним підляганням нацистській адміністрації та її порядкам.
Порівнюйте тоді вже Шандрука і Власова - це хоч трохи ближче.
Та наздоров`я)
Порівнювати РФ та Україну, а також її національних героїв - неможливо. Україна -держава з власною розвинутою націоналістичною ідеологією та етнічно не така строката, як Російська Федерація, а Росія - це імперська країна, яка побудовна на ідеології вищості "русских" над іншими націями та народностями в цій федерації, яка в своїй історії має тільки відвертих колабораціоністів типу Власова, а єдиний приклад "русскої національної" держави - це "Локотское самоуправление" з практичним використанням нацистської ідеології.
Социальные закладки