|
вшанування героїв Базару 17.11
Прикро, що крім Свободи, ніхто з політичних сил не приєднався до цього важливого для кожного українця заходу! Вибори закінчилися, в парламент пройшли скільки пройшли і почалася лафа для нардепів! Тепер будуть сидіти спокійно до наступних виборів.
Последний раз редактировалось alinaz8; 19.11.2012 в 12:15.
И?
Я Вам вчера уже разъяснял о существовании вот этой темы https://forumodua.com/showthread.php?t=206611&page=55
видео без собственных мыслей по сабжу размещается именно там.
Ага, отредактировали,
ладно
Почему это мероприятие должно быть важным для каждого украинца? Потому что Вы так решили или Тягныбок?Прикро, що крім Свободи, ніхто з політичних сил не приєднався до цього важливого для кожного українця заходу!
Не факт.
Последний раз редактировалось Sklif; 19.11.2012 в 12:19.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Поофтопили и хватит..
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
это сейчас...но в обсуждаемой конституции от свободы не совсем так...или совсем не так:
"Громадяни України різних національностей є рівні в правах.
Процент українців та представників національних меншин, що навчаються в середніх спеціальних та вищих навчальних закладах, працюють в органах законодавчої, виконавчої та судової влади всіх рівнів, служать у Збройних Силах України та працюють у правоохоронних органах, в освітній і культурній сферах, охороні здоров'я, мають бізнес, є власниками виробництв, має відповідати національному складу населення України, який встановлюється Всеукраїнським переписом населення.
Державні дотації, які надаються фізичним або юридичним особам, також слід розподіляти пропорційно національному складу населення України."(с) ("Если на клетке слона прочтёшь надпись «буйвол», не верь глазам своим"(с)
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
не має сенсу обговорювати їх програму тому що цінність Свободи у 2-ох речах:
Перше - це не продажність (з огляду на особистості цих 37-ми парламентарів)
Друге - здатність протистояти ПР
Все інше це другорядне...
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
А я утверждаю, что есть,
будем бросать жребий?
Типа незаможної Сех?тому що цінність Свободи у 2-ох речах:
Перше - це не продажність (з огляду на особистості цих 37-ми парламентарів)
Это еще не факт. Это только предвыборные обещания, цена которым грош в базарный день.Друге - здатність протистояти ПР
Это опять Вы лично так решили?Все інше це другорядне...
Волюнтаризм )
Социальные закладки