| ||
Тема: Янукович
Напрасно люди волнуются по поводу сбережений и размещения этих сбережений - у “гаранта” и премьера-кобзаря есть соковыжималка специальная - ЖКХ. Эти “керивники” даже напрягаться не будут - выдавят деньг и все дела.
Лист до президента
Віктору Януковичу напередодні Дня студента: мені соромно, що я навчаюся в Україні автор Антон Дмитрієв
14 листопада 2012 року Президент України зустрівся зі студентськими лідерами. На жаль, лише деякі із них є реальними, всі решта – помічники депутатів від Партії Регіонів та керівники невідомих широкому загалу організацій.17 листопада відзначається Міжнародний день студентів. Це свято отримало підтримку і в Україні, замінивши російсько-радянське святкування Тетяниного дня. На жаль, жодній владі молодь і студенти не потрібні. Тому доведеться поспілкуватися із Президентом України так, заочно, бо ж простим смертним навіть бачити Гаранта – гріх.
На зустрічі із Віктором Януковичем були насправді лише два студента, і ті – магістранти з інституту міжнародних відносин та університету Шевченка. Чи об’єктивно вони можуть сказати про проблеми сільської молоді, про безробіття, про те, що вузи випускають нікому не потрібне сміття замість спеціалістів, про те, що з подачі ректорів відбираються стипендії у цілих факультетів?http://tvi.ua/list_do_prezidentaІ знаєте, кого мені шкода? Ваших онуків і правнуків, шановний Пане Президенте. Себе Ви можете захистити, але що зроблять із ними років через 20 ті, хто вже зараз не має ані роботи, ані житла, ані якісної освіти? На жаль, Вам залишається лише молитися, щоб усі ці зараз молоді українці або не дожили до того часу, або виїхали назавжди звідси, бо у них вже відбирають останнє і не дають жити, а з часом невдоволеність буде тільки посилюватись.
Шкода, що Ви цього не знаєте і не хочете знати. Шкода, що Ви відкидаєте шляхи вирішення проблем, задовольняючись позірним «одобрямсом» зі сторони людей, які не відіграють жодної ролі у суспільстві.
Шкода. Хоча, врешті-решт, це вже конкретні майбутні проблеми Вашої родини.
коммунизьм = идиотизьм
Янукович вчера прошел тест на IQ - результат отрицательный...
Социальные закладки