Поїхали)
Голосував за "Свободу": хочу побачити чи вдасться їм проштовхнути Закон про перерозподіл прибутків.
|
Поїхали)
Голосував за "Свободу": хочу побачити чи вдасться їм проштовхнути Закон про перерозподіл прибутків.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
ну вы прямо как рыбку золотую поймали)
но видеть их отныне в ВР приятно.
не зря голосовал)
Adesso comando io. Lei vada a bordo! E' chiaro? ©
Подивимся, як будуть виконувати обіцянки. "Махачі" з комуністами і регіоналами мені нецікаві. Цікаві: імпічмент Януковичу, обіцяна Одександром Шевченком докорінна реформа правової системи, забезепечення першого робочого місця для випускників, охорона пам`яток архітектури та законодавство яке б забезепечувало підтримку української мови в ІТ-сфері, книговидавництво, кіно..
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
аналогично.Подивимся, як будуть виконувати обіцянки. "Махачі" з комуністами і регіоналами мені нецікаві.
на всю каденцию хватит.Скажите, а Вы не много ли от них хотите?
Они вообще-то взяли всего 10%...
Adesso comando io. Lei vada a bordo! E' chiaro? ©
вы знаете я теперь уверена, что в ТС Украина не вступит... свободовцы не дадут! одно дело под радой кричать и орать а другое в раде блокировать... эти 40 бойцов стоят целой армии)))
В Раде теперь будет повеселее.Бесноватые Фарион,Тягныбок и иже сними внесут "свежую"струю в работу законодательной власти.![]()
Жизнь - борьба и странствие по чужбине;посмертная слава - забвение.
по Конституции для импичмента нужно не 2/3, а 3/4 голосов (450х3/4=338)
ст. 112 Конституции:
Рішення про усунення Президента України з поста в порядку імпічменту приймається Верховною Радою України не менш як трьома четвертими від її конституційного складу після перевірки справи Конституційним Судом України і отримання його висновку щодо додержання конституційної процедури розслідування і розгляду справи про імпічмент та отримання висновку Верховного Суду України про те, що діяння, в яких звинувачується Президент України, містять ознаки державної зради або іншого злочин
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
да, обратила внимание, что приверженцы "Свободы" искренне считают и надеются, что свободовцы "начистят пики" регионалам...
Причем в чисто физическом смысле, а отнюдь не в переносном..
Совершенно непонятно, откуда взялась уверенность, что регионалы будут покорно подставлять свои "пики" под кулаки свободовцев..
/* мерзко хихикает */
одобрямс
не в курсе, лень искатьобіцяна Одександром Шевченком докорінна реформа правової системи,
одобрямсзабезепечення першого робочого місця для випускників,
одобрямсохорона пам`яток архітектури
нафиг не нужно в условиях низкопробной украинской аудиовизуальной, IT, книжной и прочей продукции.та законодавство яке б забезепечувало підтримку української мови в ІТ-сфері, книговидавництво, кіно..
Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.
Социальные закладки