| ||
Форум боти закидали спамом , а коли просиш їх пред'явити ЗУ , чи інший нормативно правовий акт яким регламентується "Народний бюджет" де розписані статті дохідної і видаткової його частини - у відповідь чуєш тільки тишу ....я розумію, що багато з ботів малограмотні чинуши які терли свої штані в вузах - зараз труть їх в Од. адміністрації ... але як кажуть у судах (адміністративних, господарських, цивільних) давайте по суті справи під назвою "народний бюджет"
І так у мене як у позивача викликає сумнів існування "народного бюджету" - прошу привести нормативно правові акти яким він передбачений та регламентується!
Лерик, поразительно то, что тысячи людей понимают, что такое НБ, воспринимают его, как инициативу, понимают, что инициатива не нуждается в правовых актах...а ты не понимаешь. Ну. не вобьешь тебе это понятие насильно...Продолжай кричать о правовых актах и собирать дешевку по интернету. Это-твое.
Понимаешь, пользуясь определенными "технологиями", можно было бы продолжить, что на выходе за "проделанную работу" няньке выдали 100$. все тоже самое. Почему слова какой-то няньки мы должны воспринимать за основу? Почему я должен верить, что какую-то соседку выгнали с работы "из-за того, что она заявила что не сможет привести на выборы 30 знакомых". И потом, если на этой "работе" все сторонники ПР, то это поднимает ее авторитет, а если нет, то за кого должны голосовать эти 30? Ну бред сивой кобылы. И эта лапша выдается как что-то фундаментальное. Я понимаю, если это палата №6.
Последний раз редактировалось posol; 28.10.2012 в 15:58.
Взагалі , я думав що "народний бюджет" працює - а це на сьогоднішній день всього ініціатива ((( це була реклама ініціативи губернатора ? тай коли ця ініціатива стане чимось більшим і запрацює?
боти з юридичним визначенням , - "Ініціатива" допоможете ... а то я так і не можу зрозуміти, ху із , - "народний бюджет"
В наших реалиях все, что связано с деньгами, в том числе и НБ, должно быть строго регламентировано правовыми актами.
Иначе деньги будут просто испаряться.
Кстати, с НБ это и произошло. Кто-нибудь может привести список "добрых дел" на 4,7 млрд. гривен?
Даже можно включить в добрые дела и расходы на установку бигбордов.![]()
Ну что ж...с сожалением уже можно сказать, что Одесса таки дала обещанные сабжем 60% ЗА ПР
Я людина яка аналізує факти і так продовжимо раз не має нормативно правового акту яким регламентується "Народний бюджет", а Ви стверджуєте, що губернатор звітує про виконання не існуючого "Народного бюджету" , то з цього випливає що?
Відповідаю , - губернатор в рамках бюджету Одеської області(думаю частково бюджету України) в частині його видатків(освоєння коштів платників податків) займається рекламою себе та своєї програми яка на сьогоднішній день являється поза Законами України (так як не регламентована не одним із діючих нормативно правових актів) ... а це дорогенькі мої як мінімум зловживання своїм посадовим становищем ...
Социальные закладки