| ||
Да Кличко лучше на немецком шпрехает чем на своей соловьиной а сам туда же лезет.
Так проводят мерпориятия в честь УПА именно от имени партии, а не сами по себе. Что противоречит вашим красивым, но беспочвенным словам о том, будто они не трогают такие вопросы, а думаю лишь о создании правового государства и борьбе с коррпуцией.
Это как-раз и говорит о коньюктурном подходе данной партии.
http://provse.te.ua/2012/10/udarivci-vshanuvaly-pamjat-vojakiv-upa/
У неділю, 14 жовтня, члени обласної партії “УДАР” вшанували пам’ять учасників національно-визвольної боротьби. Віталій Максимов разом із однопартійцями поклав квіти біля пам’ятника загиблим воїнам ОУН-УПА, що на проспекті Степана Бандери в Тернополі.
- Сьогодні, у 70-ту річницю Української повстанської армії, особливо гірко усвідомлювати, що за 21 рік незалежності наша держава досі не визнала її учасників, – каже він. – Наше завдання у парламенті – довести справу із визнанням цих людей до завершення. Щоби ті упівці, котрі ще живі, змогли побачити, що українці вдячні їм за те, що живуть сьогодні у незалежній державі.
“УДАР” провів міжнародний турнір з міні-футболу
14 жовтня обласний осередок партії “УДАР” на чолі із кандидатом у народні депутати Віталієм Максимовим провів міжнародний турнір із міні-футболу, присвячений 70-им роковинам створення УПА. У турнірі взяли участь шість команд – “УДАР”, Галицького інституту, ТНПУ, ТНЕУ, ТНТУ і збірна Камеруну.
В результаті змагань перемогу здобули майбутні педагоги, камерунці посіли друге місце, студенти політехнічного університету – третє. Переможцям турніру були вручені золоті, срібні та бронзові медалі, а також Кубок від партії “УДАР”.
- Я планую, щоб такі змагання стали щорічними, – каже Віталій Максимов. – І наступного року на турнір, присвячений УПА, хочу запросити команди зі Сходу України. Щоб вони не тільки взяли участь у змаганнях, а й побачили на власні очі, як на Західній Україні вшановують вояків УПА, хочу показати їм наш музей репресованих на вулиці Коперника, познайомити із тими упівцями, котрі, дай Бог, доживуть до наступних роковин. Щоби наша історія передавалася у наступні покоління від наших предків, які були учасниками національно-визвольної боротьби, а не через сфальшовані владою підручники історії.
Что тут неясного? Областная организация УДАРа в тернополе четко выступила за УПА, говоря о том, что наше задание в парламенте - довести дело признания УПА к логическому завершению. Т.е четко дает понять, что хотят приравнять их статус к ветеранам ВОВ.
Валентин Наливайченко 13-14 жовтня, перебуваючи на Рівненщині та Тернопільщині,поспілкувався з людьми та відзначив разом з ними свято Покрови Пресвятої Богородиці і 70-річчя створення Української повстанської армії.
Наливайченко вшанував пам'ять загиблих повстанців покладанням квітів до меморіального комплексу «Героям Гурбинської битви» біля урочища Гурби Здолбунівського району Рівненської області, а також до меморіальної дошки, встановленої на честь Головнокомандувача УПА Романа Шухевича у Бучачі на Тернопільщині.Політик також взяв участь у святкових заходах з нагоди 70-річчя створення Української повстанської армії, що відбулися 14 жовтня у Бережанах.
Валентин Наливайченко закликав підтримати на виборах патріотів.
«Ми маємо підтримати кожного українського патріота, котрий здатний діяти так, як діяли повстанці: не продаватися, не зраджувати, шанувати батьків, вірити в Бога, захищати українську землю. А для цього необхідно зробити рішучий крок – законодавчо визнати УПА – армію борців за незалежність та волю України. І найголовніше – визнати більшовиків окупантами на українській землі, заборонити комуністичну ідеологію і комуністичну партію в нашій державі, провести люстрацію. Ми – покоління, яке готове продовжувати таку боротьбу. Нам потрібна проукраїнська більшість у парламенті. Тому я звертаюся до вас із проханням підтримати кожного нашого побратима. Тут, на Тернопільщині – це Володимир Петровський. Вшановуючи пам’ять загиблих героїв, пишаючись вчинком і подвигом українських повстанців, ми клянемося, що не зрадимо кожного українця, який вірить нам», – заявив Валентин Наливайченко.
Где и в какой партии состоит Наливайченко думаю напоминать не стоит.
NR2.ru: http://nr2.com.ua/kiev/406165.html
Киев, Октябрь 01 (Новый Регион, Константин Зельфанов) – В лесу Бакоцино возле деревни Журавно (Львовская область) силами активистов КУН и при поддержке кандидата в народные депутаты от партии УДАР Андрея Кота был установлен и освящен памятный знак в честь боевиков УПА, погибших здесь 23 декабря 1951 года.
Социальные закладки