обожаю тимоменко просто куколка с мозгами и вероятно еще из железа моим восхищениям ею нет предела
| ||
Тема: Тимошенко
обожаю тимоменко просто куколка с мозгами и вероятно еще из железа моим восхищениям ею нет предела
Единственный мужик с я...ми в нашей политике.
А с первым пунктом она справилась? Извините, не знаю - поэтому интересуюсь.
Студентам сейчас вот повысила стипендии. Не знаю, правда - до прожиточного уровня или нет. А вот в 5 пунктом явная промашка. То, что она раньше предлагала - было не в у.е., а в гривнах...
С возвратом сбережений - вообще отдельная песня. Хватило бы средств всем по 1000 выплатить, а не ВСЕ вклады.
Справилась, однозначно. Сколько уже говорили про это. Все мамочки получают
Последний раз редактировалось Cherry; 22.09.2008 в 15:16.
Політик тільки тоді може повністю виконати всі свої обіццянки, коли його політична сила набирає 226 мандатів в парламент,і ще тоді коли президент не є конкурентом на найближчих президентських виборах.Я ще дивуюсь,як вона змогла при такій страшній протидії,виконати все що виконала.Ви подивіться навіть тепер, кожний день її постійно звинувачують у всіх смертних гріхах які лише можуть бути.Застуденіло-треба негайно затопити і всіх селах і містах.Це ж явна провокація. Затопити на місяць раніше,порахуйте скільки лишніх грошей піде з бюджету?Але їм все рівно чим гірше тим краще.Краще для рейтингу-дивіться,які ми хороші,як ми піклуємося за людей.
Социальные закладки