|
Ви не чули,що вчора сказав Янукович,коли його запитали про можливу коаліцію з БЮТ.Ми будемо вести переговори,на позиціях передвиборчих обіццянок.Ну ніхто не каже.якщо це буде потрібно для діла ми можемо поступитися деякими політичними питаннями.(чогось мені здається що він мав на увазі НАТО і другу державну.)
Є і венгри і румини і словаки я прошу вибачення,я говорив про три українські області(Львівську,Тернопільську і ІваноФранківську).Закарпатська область мультинаціональна.Про неї я вам зараз щось цікаве розповім.Так от тут є цілі села румунські,угорські,Словацькі.Ще при СРСР тут були національні школи.Як Вам відомо Закарпаття після приєднання до СРСР завжди було в складі України,чи УРСР.Так само ВАм відомо,що в національних школах-російських теж,були уроки української 2 чи може трохи більше години в тиждень.Так от в національних угорських,словацьких,румунських школах вивчали не українську а російську мови.
Так само тепер при насильницькій українізації всі іноземніт студенти,котрі приїжджають на Україну за освітою вивчають.як ви думаєте яку мову?Правильно російську. Ось вам і насильницька українізація. Африканець,провчившись 6-8 років на Україні повезе з собою в Африку знання російської мови.Повний абсурд.![]()
Фройд,Спилберг,Мила Йовович,Олександр Довженко це тільки трохи
Пам"ятники Шевченко по цілому світі,вчора чи позавчора показували сюжет по Інтеру про виставку портретів відомих українцівЩе можу перерахувати 2/3 бомонду Москви.
http://forum.proua.com/lofiversion/index.php/t3784.html
Олександр Довженко
Последний раз редактировалось smeet; 18.09.2008 в 23:59.
Социальные закладки