да этих неиспользуемых голосов - как гуталину) цельная тема набралась)
значит, Кличко- друг тягнибакса.
так я и думал!/* голосом Преображенского
| ||
да этих неиспользуемых голосов - как гуталину) цельная тема набралась)
значит, Кличко- друг тягнибакса.
так я и думал!/* голосом Преображенского
Последний раз редактировалось greenok; 08.10.2012 в 21:34.
По-перше, коли Тягнибок із своєю командою пожене цю синьо-білу кримінальну гидоту із чиновничих кабінетів та добру половіну з них помістить на нари, то весь український народ з будь-якого регіону України - з Прикарпаття чи з Донбасу, буде йому аплодувати! І як можна порівнювати суто емоційні особисті образи щодо висловлювань Фаріон у дитсадочку по зрівнянню з щоденними приниженнями та образами кожного з 46 мільйонів населення цією кримінальною бандою? Як можна зрівнювати Фаріон чи Тягнибока з Януковичем чи Чєчєтовим? Це ж 2 різні галактики! Перші вам не подобаються тільки на емоційному рівні, але ж ніяк не впливають на ваше повсякденне життя, а донецька банда кожного дня вас ошукує та обдурює. Коли мені кажуть, що Фаріон когось принизила, мені просто смішно. Хочете залишатися Пєтєю, а не Петриком, то на здоров'я. Фаріон - український філолог, вона вчить українців мати свою гідність. Русскіх це ніяк не стосується. Залишайтеся
Пєтями, Анями та Мішамі - це ваша особиста справа.
Шота фамилие какое-то не украинское...
Я к чему про это? В Германии 30-40х годов тоже полно нацистов было, к немецкой национальности не имеющих никакого отношения... Помните, чем все закончилось? Вот-вот, немцы до сих пор выплачивают контрибуцию тем, к национальности которых немецкие нацисты имели непосредственное отношение...
Последний раз редактировалось Big!; 08.10.2012 в 22:16.
Шевченко Степан Абрамович, националист.
"коли Тягнибок із своєю командою пожене цю синьо-білу кримінальну гидоту із чиновничих кабінетів та добру половіну з них помістить на нари"-и я буду аплодировать если он хоть чтото сделает из того что вы сдесь нагородили. поживем сделаем посмотреть
" Коли мені кажуть, що Фаріон когось принизила, мені просто смішно. Хочете залишатися Пєтєю, а не Петриком, то на здоров'я"- если меня с детства нарекли Федором то ни одна "фарион" неимеет права менять на Фэдир, почему Джонов Иванами не зовете
http://korrespondent.net/ukraine/politics/1404055-v-doneckoj-oblasti-tragicheski-pogib-mestnyj-lider-partii-regionovрегионал в воскресенье, 7 октября, отправился на рыбалку на один из районных водоемов. Там он спинигом задел высоковольную линию электропередач. Удар током, судя по всему, стал смертельным. Тело чиновника с обоженными ладонями из воды достали спасатели.
почитайте комменты...это как нужно нагадить стране и людям..какую ненависть вызвать, чтобы получить такие слова в случае смерти....
А тем временем...ВО Свобода идёт на ровне с ново популярными движениями "Удар" и старомодной ОПОзицией. Выборы скоро, а внятины по поводу "за кого не стыдно отдать свой голос" так и не почуВ. Оливи, где ты, когда директиву дашь? Заждался я уже.
Nothing Else Matters(с) Боже, Україну бережи.
Социальные закладки