| ||
Це все тому, що ми йдемо хибним шляхом, немає в нас єдиної сили, немає тої великої постаті/митця.
Немає ще національної доктрини, компасу народу. Коли ця догма буде висловлювати мету народу, тоді вона набуде сили. Вона може з’явитися в тому разі, коли буде створена самим життям, а не кабінетними мрійниками та теоретиками.
Я вважаю, що треба єднатися задля єдиної мети, та не озиратися навколо - бо так ми будемо ще довго щось ліпити)
Дякую за увагу.
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Стесняюсь спросить....Я столько лет наблюдаю за деятельностью Свободы, однако признаков нацизма у этих молодых патриотов-интеллектуалов так и не увидел. Может вы подскажете, куда смотреть и что слушать? Сразу предупреждаю: сплетнями не интересуюсь. Жду ссылок на украинские источники. Заранее спасибо
Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок 3 жовтня відвідав Харків, де, серед іншого, завітав на завод "Гідромодуль", що протистоїть захопленню в'єтнамської мафії.
"Найбільше влада боїться людей на вулиці та міжнародних санкцій, – сказав під час зустрічі Олег Тягнибок. – Адже якщо українських політиків будуть оголошувати персонами нон ґрата, як вони використовуватимуть гроші та нерухомість, що перебувають в інших країнах? А щоби перешкодити вуличній активності громадян, влада використовує всі можливі методи тиску та залякувань. Вони знають, що є дві системи зміни влади – парламентська та революційна. Ми щиро сподіваємося на те, що зможемо змінити систему парламентським шляхом. Якщо ж ця влада продовжуватиме безчинства – людям урветься терпець та вони вийдуть на вулиці!"
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Нет, конечно.
Просто я не вижу сегодня такой партии/лидера которые смогли бы "объединить народ , а если
это нереально, то дать возможность мирно
разойтись."
В первую часть я вообще не верю просто потому что зараза нацпатриотизма тлела на ЗУ все времена Союза, иногда проявляясь на бытовом уровне отказом отвечать на вопрос заданный по русски, и решить этот вопрос не кардинальными методами либо не в экстремальных условиях, я возможности не вижу. А что касается части второй - то... я не думаю что раньше чем через 10 лет на политической арене сможет появиться такой политик. Да и 10 лет - эт, по моему, оптимизм.
имхо, конечно.
Вы или не слышали Фарион вообще, или не смогли понять, что она говорит, ведь она говорит только по-украински. Будучи кандидатом филологических наук, говорит она абсолютно правильные вещи с точки зрения украинского патриота и гражданина. Вона має гідність (достоинство) и призывает всех нас его иметь. Иначе нас "поимеют" всякие русские шовинисты, дозоровцы и прочие регнионалы-украинофобы.
Социальные закладки