| ||
У рамках авторського проєкту Ірини Фаріон відбулася творча зустріч із кінорежисером Михайлом Іллєнком.
Наприкінці зустрічі виступив ректор Національного університету "Львівська політехніка" Юрій Бобало. "Я не перший раз на цих зустрічах. І найбільше мене дивує майстерність, з якою Ірина Фаріон підбирає людей, які цікаві для загалу. Мені здається, що навіть коли пані Ірина працюватиме у стінах Верховної Ради, ми не дозволимо, щоб такі зустрічі припинилися. Я думаю, що це лише початок її діяльності як народного депутата, як доцента Львівської політехніки і як організатора таких цікавих зустрічей", – сказав Юрій Бобало.
Хм))) Шо уже все решено?)))
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
"Энштейны" и "Капицы" (судя по сообщениям на их форуме) Кличко не считают патриотом. Того самого, успехами которого гордится вся Украина.
Вот одна из примечательных цитат свободовского нациста:
Вопрос к тебе: что есть патриотизм?...Цікаво було дочекатися кінця заради інтерв'ю Кличка... в першу чергу цікавило чи скажуть вони(хтось із Кличків) щось в зв'язку із нинішньою ситуацією в Україні... Володя вітав якихось негрів і жидів із днем народження, говорив англійською, німецькою... Віталій на пряме запитання коментатора щодо політики також не сказав нічого розумного й адекватного. Але тут немає нічого дивного... враховуючи те як сцикливо й по клоунськи Віталій поводив себе біля Українського Дому 3-4 липня.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Для только что прибывших в наш город:http://www.ta-odessa.com/humor/dictionary/index.php?letter=b&id=59
Два источника и оба блоги.
Открыла сайт Свобода, где все новости, ничего не нашла тоже.
любовь вне политики)боже храни Одессу!)
Откровенно говоря когда Виталий открывает рот и пытается изречь мысль, я переключаю канал ибо не могу вынести сию пытку - он с большим трудом рожает мысли и я не в силах смотреть на эти муки. Лучше б он развивал и продвигал бокс в Украине, открыл школу Кличко и тд - толку было бы больше, а так он сегодня походит на политического лоха, которого завтра "съедят" и даже не поперхнуцца
Мне его искренне жаль.
Пример дьяволицы у них не встречала. И сама так сходу не могу вспомнить. Может потому, что нет такой, которая выступает против укр. мовы? Отношение к мове - это главный признак любви к Украине. Ты можешь не знать её, но защищать от "каркающих русскоязычных ворон" обязан! Фарион в этом деле бохиня патриотизма.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки