Ну той що? Подивись сутички з поліцією в різних країнах. Піди ти без маски щоби потім тебе кинули в кутузку невідомо наскільки. Або в тебе філософія терпіли?
ну вот скажи,если я тебя позову строить скворечник за хорошие деньги,и во время стройки буду мучать тебя исполнением гимна Партии Регионов....терпеть будешь ?
Сколько из числа спценаза ГРУ погибло в борьбе "за свободу России", и зачем? Какие спецподразделения противостояли, и какие виды тяжелого вооружения и авиации применялись против героев?
ну вот скажи,если я тебя позову строить скворечник за хорошие деньги,и во время стройки буду мучать тебя исполнением гимна Партии Регионов....терпеть будешь ?
Під час будівництва ти будеш робити каву і тільки тоді коли я скажу.
"Нє плячь лішній раз...бєрєгі сльозьі, страна как пульємьот рожаєт православньіх ґєроєв...."
Пункт правил об издевательстве над русским языком в любой теме никто не отменял.
СНиПоснОв!
Последний раз редактировалось Sklif; 01.10.2012 в 23:34.
Баян будет, если вы снова разбежитесь врассыпную, будет повод повеселиться в очередной раз
Дехто радіє і коли десять марковскіх бритоголових відморозків нападають на мирних студентів. І при цьому ці люди що радіють, кажуть що вони проти нацизму. Це якась шизофренія насправді.
Дехто радіє і коли десять марковскіх бритоголових відморозків нападають на мирних студентів. І при цьому ці люди що радіють, кажуть що вони проти нацизму. Це якась шизофренія насправді.
Нащо мені татаро-монгольська тюбетейка? Я лише хочу щоби московіти припинили брехати і називати свій золотоординський символ ім'ям нашого великого князя Володимира Мономаха. Це ж відверте шахрайство.
Социальные закладки