|
Ну я лично жду, когда начнем о сиськах)))
Если что, то тут они есть)) https://forumodua.com/showthread.php?t=247770&page=287
З 18 жовтня персонал охорони під час виконання функціональних обов’язків зможе застосовувати заходи фізичного впливу, спеціальні засоби, проводити відкриту відео- та фотозйомку подій.
Фото bagnet.org
З 18 жовтня поточного року набуде чинності Закон «Про охоронну діяльність», який дозволить охоронцям магазинів, супермаркетів та інших установ застосовувати до відвідувачів силу і навіть спецзасоби.
Так, у відповідності зі статтею 12 документа, персонал охорони під час виконання функціональних обов'язків зможе застосовувати заходи фізичного впливу, спеціальні засоби, проводити відкриту відео- та фотозйомку подій. Такі дії можуть застосовуватися в особливих випадках, якщо інші засоби не призвели до припинення посягання на об'єкт охорони, пише Ліга.net
Важливим в законі є також визначення статусу затримання. Законодавець встановив, що таке затримання не є адміністративним, що зніме багато колізій та різночитань у правозастосовчій практиці. Також в документі прописано, що у разі заподіяння тілесних ушкоджень правопорушнику, охорона повинна викликати швидку допомогу. Про всі факти припинення правопорушення персонал зобов'язується інформувати правоохоронні органи.
Як відомо, згідно з чинним регламентом поведінки охоронців, їм забороняється затримувати відвідувачів, проводити в будь-які кімнати, застосовувати фізичну силу, проводити обшук тощо. Такі дії дозволені тільки працівникам Державної служби охорони.
они совсем офигели!
Последний раз редактировалось greenok; 01.10.2012 в 18:19.
И чья умная голова до этого додумалась?
Это только начало...И чья умная голова до этого додумалась?
Вот куча рекламных роликов партий, я особенно рекомендую Ляшко. Полный креатива. есть и лошадь и крокодил))
http://rada2012.net.ua/?tag=%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B0
Автор благодарит алфавит за любезно предоставленные буквы (с) Не знаю кто.
На самом деле, это не критерий. Вот взять, например, такое неприглядное занятие, как поедание козюль. Есть люди, которые этим грешат - я сам видел, как чувак, сидя за рулем эЛИкс Лохуса, этим занимался. Ну, и как бы вполне резонно назвать человека, котрый поедает собственные козюли, свиньей. Ну и обобщить, сказав, что все, кто жрет свои козюли, - свиньи, тоже нормально. Любой человек, страдающий (ну, или наслаждающийся) этой зависимостью, услышав такое, просто промолчит, не выдавая ничем, что это касается его. Собственно, голосование за ПР - это то же самое поедание козюль. Есть те, кто голосуют за ПР, но в приличном обществе лучше об этом молчать. И когда кто-то называет быдлом всех голосующих за ПР, нужно как-то, наверное, отойти в сторонку, и молча, может быть, обидеться. А то получается, как гордость за то, что кушаешь свои козюли. Ладно, пусть не гордость, но оправдание, мол, ничего такого в этом нет.
![]()
![]()
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Социальные закладки