| ||
Украинского президента который развел руки и с уныло - постным лицом сказал "Маемо, шо маем" следовало бы поставить к стенке и расстрелять как больное животное.
Жизнь карантин у входа в Рай.
Доброй ночи.
До речі мені цікаво, я навіть створював таку тему на російському форумі, чому т. з. русскіє радіють перемозі Імперії Гольштейн-Готторпів над Наполеоном. Адже руській народ перебував у рабстві в державі Гольштейн-Готторпів, а Наполеон обіцяв конституцію і в інших випадках він дотримувався свого слова. Так чим Гольштейн-Готторпи кращі для руського ніж Наполеон?
Та ты шо ?! Ты решил в один винегрет смешать несколько Эпох, Поколений, Мораль и Быт + НТП ?!-да ты Бредишь !!! Жми кнопку и жалуйся на меня-ТЫ бредишь. Разницу между Французким Кирасиром и Мессершмитт-109 бф знаешь ?!...тогда Рабом и тебя назвать можно-ты ведь платишь за маршрутку и садишься на унитаз.
НЕ САМЫЙ ПРИЯТНЫЙ ПАРЕНЬ. U+2625
. Але якщо Гітлер по розумінню малограмотних зробив би всіх руських рабами
...Опа-опа, а ну расскажи мне ЕЩЕ про Гитлера и малограмотных !!! На Бис !
...Леха-я слежу за твоим творчеством в фанТастике-пиши еще.
В тебе істерика здається. На той час якщо ти не знаєш французи вже усі були громадянами, та й у багатьох інших європейських державах третій стан мав права на своє представництво в органах влади. Принаймні у такому рабському становищі як руські не прибував жоден європейський народ.
Полнолуние .. )
Боже, храни Одессу! (с)
Социальные закладки