|
Взагалі то це маячня, я іншого слова не находжу. Виганяти людей на мітинги, приймати вигідні для себе закони, підготовляти мажорітарщиків, викідати шалені гроші на рекламу, підганяти під вибори різні проекти, будівництва, відкриття шкіл та дитячих садочків і все таке інше... І все це роблять тільки щоби всіх нас обдурити нібито це справжня передвиборча кампанія! Але дехто розкрив цю хитромудру комбінацію і не піде на вибори. Мені смішно насправді.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Монополизация власти - это когда вся власть находится в руках одной политической силы. В данном случае - ПР. Городская власть в отдельных регионах в данном случае не показатель, потому что она находится в подчинении у "вышестоящей власти". Например, обладминистрации. И без разрешения ПР эти "отдельные представители", извини, и пукнуть права не имеют.
Тобто ти за вибори губернаторів. Бо якщо вони назначаються правлячою партією, то не може бути чесних виборів. Доки губернаторів не будуть обирати ти не будеш голосувати. Якщо би були у нас вибори губернаторів то ти би голосував не зважаючи на те кого саме обрали губернатором.
ЗЫ До речі я не "за" не "проти" обрання губернаторів. Не маю тут чіткої позиції. Хотілося би узнати як в інших країнах. Можливо хтось знає де знайти таку інформацію.
Последний раз редактировалось Zaratustra; 24.09.2012 в 20:48.
Социальные закладки