|
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
От навіщо Ви чіпаєте ті теми, в яких не маєте знань, пан каптьорщик?
Де Ви у "клятві" (що це таке - не знаю) бачили щось щодо ОУН-УПА... Брали на себе зобов'язання щодо дотримання вимог статуту, виконувати програму, а от про те - ні!
Ну там, що беру на себе зобов'язання ненавидіти їх, чи паплюжити! Не було такого...
Не майте такої звички судити когось і несудимі будете!
Я вже Вам якось писав, чи Ви не розмірковували над тим, чому Ви (людина з Пиріжни і тоді ще не "аристократ", а лише фахівець з "кодимського гумору") так і залишились на рівні "каптьорщика", а не просунились по посадам?
Не були Ви партійним, а в "загранку" (при такому розкладі) можна було, або стюардом, або каптьорщиком, а бо "днєвальним!... Такі тоді часи були! Не заглядав до Вас у каптьорку стукач-помполіт?
Доречі, щодо ОУН та УПА не тільки я, а й Ви ("фахівець" з цих питань) мало що знали у ті часи, на які Ви так киваєте.
Уявіть собі, не писали, фільми навіть не знімали і про "хероїв" НКВСників старались мовчати...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 15.09.2012 в 10:16.
мотивы ясны ."Я клянусь быть коммунистом(гавном) потому что мне надо сделать карьеру"....заради того чтобы быть старшим гавном люди продавали совесть.Лучше и не объяснишь
значит и рассказы вашей бабушки про "голодомор" это было вранье ?Доречі, щодо ОУН та УПА не тільки я, а й Ви ("фахівець" з цих питань) мало що знали у ті часи, на які Ви так киваєте. Уявіть собі не писали, фільми навіть не знімали і про "хероїв" НКВСників старались мовчати...
к слову при совке беспартийные доходили до старших помощников капитана.СПро старших механиков не уверен.
Я не "очвечаю", я викладаю свої знання та думки з питань теми!
Доречі, Вас не обслуговую, якщо Ви цього не помітили...
А питання ОУН-УПА півстоліття "мозолило" очі тільки КПРС, та їх правонаступникам!
Ніяк не могли заспокоїтись, боялись повторення подій...
І зараз воно дуже розхвилювало і ФСБ, і пропагандистський апарат Росії і самого Путіна, треба ж якось пересварити народ України та "розхитати обстановку" в ній!
А для цього і покійники згодяться...
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки