Не судіть про те чого не розумієте досконало. Бо патріотизм і любов - це духовна висотна сфера, а націоналізм, якому протистоїть антинаціоналізм у вигляді: шовінізм, інтернаціоналізм, космополітизм, нацизм, і расизм вкупі - це людська земна глибина пропагандийська ідеологія, яка може бути нав"язана оманою і примусовим рабством людині, не маючій в собі духовної висотної суті сфери захисту від лукавого для пізнання патріотизму в любові!!! Тому тільки НАЦІОНАЛІЗМ в силі єднати в собі духовну і висотну сферу ПАТРІОТИЗМУ в ЛЮБОВІ в єдине ціле разом з загальнолюдськими добрими ідеологіічними постулатами, як душу і тіло для життя!
Він пише: "Во-первых я (как пишет Истинко) "антинационалист" во-вторых, исключения из общего правила как были исключениями, так ими и останутся..."
В мене написано, "антинаціоналііст - шовініст" і дається пояснення. Тому повторюю цей пост № 20367. на сторінкі 679. щоб ти більше ніколи не спекулював ним собою: ""Эка вас вздыбило то!!!". Прочитайте своє повідомлення в пості № 20215 на 674 сторінкі, що таке справжній націоналізм? Бо відносно сучасних потомків Християнської Київської Русі ви антинаціоналіст. А відносно Росії, ви націолісналіст. А вже відносно національноті роду і племені свого націоналіст - шовініст. Ви на мій погляд не належите до потомкіів національного роду і племені народу Русі! І про це свідчать твої запеклі в ненависті повідомлення проти народу України, як Духовної непереможної сили Християнської Київської Русі!!!
Ознайомтесь і з постом № 20474 на сторінкі 683 в цій темі.
Бо це я виписав тільки на останій, ще не закінченій 725 сторінкі, а стільки вже тут злочиного бруду.

Тема:

Социальные закладки