22.08.2012
Якщо завтра хтось має якісь справи в органах нашої славної міської ради (ЖЕКи, собези, управління всякі там), то маєте можливість їх вирішити лише до обіду. Після обіду усі працівники будуть залучені у різноманітних заходах, таких як ото перегляд кіно в Палаці Кіно, відкриття фонтану і тому подібних яких дофіга. Буду завтра бігати як електровіник по місту. Але хоч не зря, а во славу Надала
За рік купа різних державних/ релігійних свят протягом яких в державних установах нікого немає. Ці дні вихідними не встановлює Надал, як день незалежності вихідний то по всій Україні. А тих 1-2 години що їх раніше заберуть з роботи щоб фонтан відкрити нікого не врятують. Стосовно працівників - нормальні, які працюють, навпаки раді що можна буде не працювати, а години то рахуються. А розп...ї не задоволені бо що він мав кимарити десь в холодочку то він тепер стояти має на сонці...
Давай рахувати разом. Завтра робочий день скорочений - до 16:00, фонтан відкривають о 19:00. Три години. І додай іще обід який у мене краде Надал, бо заходи починаються о 13:00, а обід у мене 13:00-14:00. Порахував? 4 години які я міг присвятити рідним у мене вкрав Надал.
Социальные закладки